V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanci
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanci
Ja som niečim argumentovala?
Len som chcela vyzdvihnúť Tvoj cit pre koordináciu, operatívnosť a zjavný všeobecný prehľad, ktorý by bola škoda nevyužiť.
Pretože ak existuje niekto, kto je vo všetkých smeroch neomylný tak je priam jeho povinnosťou voči spoločnosti aby to zúžitkoval.
(Ja mám napríklad mozog, a tiež som povinná ho používať už len z úcty k tým ktorí to šťastie nemajú)
Kritika je samozrejme na mieste, a každý normálny človek ju aj príjme ale konštruktívna, a nie v štýle "neviete kto som idem všetko hejtovať, lebo ja som tu za chytrého!" No načo si pridával tie poznámky k turnaju? Turnaj je ohlásený a ak sa Ti nepáči štruktúra je jednoduché riešenie: "nájdem si taký, ktorým mi vyhovuje" Čo tak nabudúce napísať návrh súkromne MC na nejaký turnaj ktorý bude (podľa Tvojej nulovej sebakritiky) ten najlepší aký sa kedy hral.
A nakoniec ešte k tomu Tvojmu záveru.... zastávam sa každého klubu kde hrajem, pretože ak mi niečo nevyhovuje, som schopná konfrontácie zoči voči. Povačšine sa bavím s niekym, kto je na tom inteligenčne vyššie ako ja a prídeme k rozumnému riešeniu no ak nie tak klub prestanem navštevovať. Je to easy, ver mi
Len som chcela vyzdvihnúť Tvoj cit pre koordináciu, operatívnosť a zjavný všeobecný prehľad, ktorý by bola škoda nevyužiť.
Pretože ak existuje niekto, kto je vo všetkých smeroch neomylný tak je priam jeho povinnosťou voči spoločnosti aby to zúžitkoval.
(Ja mám napríklad mozog, a tiež som povinná ho používať už len z úcty k tým ktorí to šťastie nemajú)
Kritika je samozrejme na mieste, a každý normálny človek ju aj príjme ale konštruktívna, a nie v štýle "neviete kto som idem všetko hejtovať, lebo ja som tu za chytrého!" No načo si pridával tie poznámky k turnaju? Turnaj je ohlásený a ak sa Ti nepáči štruktúra je jednoduché riešenie: "nájdem si taký, ktorým mi vyhovuje" Čo tak nabudúce napísať návrh súkromne MC na nejaký turnaj ktorý bude (podľa Tvojej nulovej sebakritiky) ten najlepší aký sa kedy hral.
A nakoniec ešte k tomu Tvojmu záveru.... zastávam sa každého klubu kde hrajem, pretože ak mi niečo nevyhovuje, som schopná konfrontácie zoči voči. Povačšine sa bavím s niekym, kto je na tom inteligenčne vyššie ako ja a prídeme k rozumnému riešeniu no ak nie tak klub prestanem navštevovať. Je to easy, ver mi
-
Princezna72 - Príspevky: 17
- Založený: Okt 2015
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Naco som to pisal ? Ty si asi intoxikovana ? Aby trosku viac pouzivali rozum pri vypisovani turnajov,pani rozumna.Dostal som odpoved od kompetentnych a som spokojny.Bolo mi to fundovane vysvetlene.A nepi tolko,princezna.dopocutia.
- nahodicka111
- Založený: Nov 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/7 krát
To si ozaj potreboval aby Ti toto niekto napísal?
To bolo tak ťažké na pochopenie bez legendy?
To skutočne?
Pokroví hráči sa delia len do dvoch skupín
1.nadpriemerne inteligentní ktorí zo seba robia blbcov
2.blbcov ktorí zo seba robia priemerne inteligentných
Tých druhých mám osobne radšej, pretože nerozoznajú sarkazmus od reality (a je s nimi väčšia sranda bez toho, aby si uvedomovali že práve oni sú zdrojom zábavy)
Moja ponuka na Fee stále platí
Maj sa pekne a v budúcnosti skús tú odvahu ktorú predvádzaš tu nazbierať v reále
To bolo tak ťažké na pochopenie bez legendy?
To skutočne?
Pokroví hráči sa delia len do dvoch skupín
1.nadpriemerne inteligentní ktorí zo seba robia blbcov
2.blbcov ktorí zo seba robia priemerne inteligentných
Tých druhých mám osobne radšej, pretože nerozoznajú sarkazmus od reality (a je s nimi väčšia sranda bez toho, aby si uvedomovali že práve oni sú zdrojom zábavy)
Moja ponuka na Fee stále platí
Maj sa pekne a v budúcnosti skús tú odvahu ktorú predvádzaš tu nazbierať v reále
-
Princezna72 - Príspevky: 17
- Založený: Okt 2015
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Bud mas menstruaciu alebo nedostatok vitaminu B1.
- nahodicka111
a ty si chlapce neni jebly ne ?
- queeckee
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Pro hlupaka kazdy hloupy......
- nahodicka111
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.