Graf za januar, NL10 a troska NL20, no volume zufale Vo februari musim zamakat viac, ale budem mat viac RL povinnosti, hlavne skola, takze uvidime no
GL all & grindu zdar !
Brejciho blog
Re: Brejciho blog
pre motivaciu: ja som dal v januari 50k ruk
k hudbe pri session: mozno ta rozptyluje hudba kde sa spieva, lebo sa vedome/podvedome sustredis na text, skus pocuvat hudbu bez slov a porovnaj.
k hudbe pri session: mozno ta rozptyluje hudba kde sa spieva, lebo sa vedome/podvedome sustredis na text, skus pocuvat hudbu bez slov a porovnaj.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
good job...dufam, ze aj s peknym win rate
No skor praveze pocuvam hudbu, kde sa nespieva, ale asi ma to ajtak rusi...Budem mat teraz tiche sessions a uvidim
No skor praveze pocuvam hudbu, kde sa nespieva, ale asi ma to ajtak rusi...Budem mat teraz tiche sessions a uvidim
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Graf zatial za tento rok...
Dobry winrate, ale vyse tyzden chory, tyzden v Cesku so slabym netom a dotoho este pisanie diplomovky, tak na grindenie neostava vela casu...Hadam budem mat v marci viac casu
GL all & grindu zdar !
Spoiler:
Dobry winrate, ale vyse tyzden chory, tyzden v Cesku so slabym netom a dotoho este pisanie diplomovky, tak na grindenie neostava vela casu...Hadam budem mat v marci viac casu
GL all & grindu zdar !
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.