Prestala mať Annette Obrestad rada online poker?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Prestala mať Annette Obrestad rada online poker?

Odoslaťod admin 04 Feb 2016 11:45

Diskusia k článku: Prestala mať Annette Obrestad rada online poker?

Bývala hviezda online pokru Annette "Annette_15" Obrestad sa stala novou ambasádorkou lasvegaského poker roomu Venetian. Na tom by nemuselo byť nič zvláštne, keby jeho majiteľom nie je Sheldon Adelson, jeden z najväčších odporcov online pokru.

Annette Obrestad sa preslávila ešte ako veľmi mladá predovšetkým obrovským počtom odohratých online turnajov. Pod nickom "Annette_15" povyhrávala v online pokrových turnajoch takmer $3,000,000. V roku 2007 ukázala v 180-man SnG s buy-inom $4, ako vie poraziť všetkých súperov bez toho, aby videla svoje karty.

Známa je však aj z live pokru. Do histórie sa totiž zapísala aj ako najmladšia víťazka WSOP. Podarilo sa jej to v roku 2007 v main evente World Series of Poker Europe, ktorý sa odohral v Anglickej metropole Londýn. Okrem toho zožala aj ďalšie úspechy, ako napr. 2. miesto na EPT Dublin 2007, 7. miesto na Aussie Millions Poker Championship 2010, atď..

V roku 2012 podpísala "Annette_15" zmluvu s online herňou L**k poker. K tomuto svojmu kroku vtedy vyhlásila "Počula som úžasné veci o Lock Pokri a som veľmi rada, že môžem byť jeho súčasťou."

V poslednom období žije Annette Obrestad so svojim priateľom v Las Vegas. A s najväčšou pravdepodobnosťou práve tu sa dostala do kontaktu so Sheldonom Adelsonom, biznismenom, ktorý je azda najväčší odporca online pokru. Magazín Forbes vyčíslil hodnotu Adelsonovho...

Celý článok => Prestala mať Annette Obrestad rada online poker?
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!