Rozhovor s managerom Monte Carlo Košice „eMKeyom“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s managerom Monte Carlo Košice „eMKeyom“

Odoslaťod admin 04 Feb 2016 13:00

Diskusia k článku: Rozhovor s managerom Monte Carlo Košice „eMKeyom“

Medzi najúspešnejšie kluby v Slovenskej republike rozhodne patrí košické Monte Carlo. Ich managera eMKeya sme sa spýtali ako hodnotí minulý rok, ale aj to, aké novinky klub pripravuje. Venovali sme sa samozrejme aj pokrovej situácii na Slovensku. Nazreli sme tiež do pokrovej komunity na východe Slovenska a eMKey nám opísal jeden z ich vtipných propbetov.

PokerPortal: Ahoj. Ako hodnotíš pôsobenie vášho klubu počas uplynulého roku?
´eMKey´: Ahoj Roy. Ak mám zhodnotiť uplynulý rok vo všeobecnosti, tak by som povedal, že spokojnosť, ale s dôrazom na to, že vždy to môže byť ešte lepšie.

Čo bolo vašim najväčším lákadlom, resp. navydarenejšou akciou?
Čo bolo našim hlavným lákadlom, najvydarenejšou akciou? U nás v Poker Clube Monte Carlo sme si začiatkom roka mysleli, že to najväčšie lákadlo bude séria Monte Carlo Masters, pretože turnaje tohto typu a garancie boli na východe Slovenska sporadické, ale nakoniec to asi boli Majstrovstvá východného Slovenska ako najväčšie lákadlo. Vydarených akcií bolo viac. Za všetky v krátkosti spomeniem len Monte Carlo Masters Birthday €20,000 GTD, Poľská Pokrová Tour €20,000 GTD a Majstrovstvá východného Slovenska €30,000 GTD.

Mali ste to tam naozaj pestré. Jeden turnaj som bol vo vašom klube aj reportovať a videl som niekoľko úspešných hráčov pri stoloch. Ktorí hráči k vám...

Celý článok => Rozhovor s managerom Monte Carlo Košice „eMKeyom“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!