Kajot Diamond Poker Masters: Doplatok nakoniec ´len´ niečo cez €10,000

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Kajot Diamond Poker Masters: Doplatok nakoniec ´len´ niečo cez €10,000

Odoslaťod admin 08 Feb 2016 13:00

Diskusia k článku: Kajot Diamond Poker Masters: Doplatok nakoniec ´len´ niečo cez €10,000

Včera sa v Diamond Game Clube Trnava dohral turnaj s garanciou €60,000. Za 4 úvodné hracie dni bolo zaznamenaných 249 entries, a tak si hráči zahrali turnaj s veľmi pekným overlayom. Ako to nakoniec dopadlo sa dočítate v článku.

Kajot Diamond Poker Masters mal buy-in €199+€20 s možnosťou využiia jedného re-entry. Úvodný flight sa hral v Kajot Poker Clube Bratislava Bory Mall a bolo v ňom zaznamenaných iba 33 entries. Už po prvom dni tak bolo viac ako pravdepodobné, že môže ísť o najväčší overlay v histórii SVK turnajov. Do finálového dňa nakoniec postúpilo 14 hráčov. Priebeh Day 1a nájdete tu.

Day 1b sa hral v Diamond Poker Clube Trnava. Tam zaznamenali 51 entries, čo v celkovom súčte znamenalo, že sa do hry dovtedy zapojilo 84 hráčov a overlay je tak stále niečo cez €43,000.

Ako tak to zachránil Day 1c, ktorý sa hral v oboch kluboch. V Kajote bolo 54 entries a v Diamonde až 111. Nakoniec sa tak v kolónke entries číslo zastavilo na 249. Pri buy-ine €199+€20 to znamenalo, že sa vyzbieralo €49,551. Priebeh z Day 1c nájdete tu.

Do finálového dňa išiel ako chipleader Lukáš Klimek so stackom 260,000. V hre však bolo...

Celý článok => Kajot Diamond Poker Masters: Doplatok nakoniec ´len´ niečo cez €10,000
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kajot Diamond Poker Masters: Doplatok nakoniec ´len´ niečo c

Odoslaťod DevilMayCry 08 Feb 2016 13:29

Pri 249 entries 90 ľudí ITM. Tak to som si mohol ísť zahrať :) Ale ta štruktúra prizemoney je aj tak hrôza....
No a z toho dealu v 9tich ľuďoch sa mi dvíha žalúdok :bad:
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 08 Feb 2016 13:37, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ppkonzul 08 Feb 2016 13:35

Dobry den,neda mi nezareagovat na reportaz z tohoto turnaja,myslim si ze turnaj s takotou garanciou a rozsahom by si zasluzil urcite viac a lepsi report z finaloveho dna,ako len dnesny prispevok s informaciou ako turnaj vysledkovo dopadol...
ppkonzul

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 08 Feb 2016 13:38

ppkonzul napísal:Dobry den,neda mi nezareagovat na reportaz z tohoto turnaja,myslim si ze turnaj s takotou garanciou a rozsahom by si zasluzil urcite viac a lepsi report z finaloveho dna,ako len dnesny prispevok s informaciou ako turnaj vysledkovo dopadol...

Môžno nemohli, live report robil konkurenčný portál. Ale to je asi blbosť. Proste to nemá kto robiť.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod ppkonzul 08 Feb 2016 13:45

No a pritom den 1a +1c report celkom fajn,a takto odignorovat citatelov prispevkov,mozno nestoja o to aby niekto navstevoval stranku
ppkonzul

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 08 Feb 2016 13:49

ppkonzul napísal:No a pritom den 1a +1c report celkom fajn,a takto odignorovat citatelov prispevkov,mozno nestoja o to aby niekto navstevoval stranku

Alebo bol problém to, že v 1a a 1c sa hralo v BA resp. aj v BA aj v TT a final sa hral len TT kam sa asi nikomu nechcelo trepať :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod roy016 08 Feb 2016 13:51

ppkonzul napísal:Dobry den,neda mi nezareagovat na reportaz z tohoto turnaja,myslim si ze turnaj s takotou garanciou a rozsahom by si zasluzil urcite viac a lepsi report z finaloveho dna,ako len dnesny prispevok s informaciou ako turnaj vysledkovo dopadol...

Povodne to bolo v plane. Mrzi ma to. Snazil som sa preto spravit vsetko. V plane bol aj report z Banco Casina €25k GTD. Zial, na konci tyzdna mi jeden redaktor (mimo bratislavsky) a nasledne aj Alenka Andrasyova (ako nahradnicka) povedali, ze nemozu nakoniec prist (povodne slubili ze pomozu, ale dosli im do toho neodkladne povinnosti). Redaktori z Bratislavy to uz nestihali, vikend co vikend po nociach reportuju a uz aj oni si potrebuju oddychnut, resp. byt so svojimi pribuznymi. Mrzi ma to, ale kazdy tyzden je toho v sucasnosti na SVK vela, a tak to niekedy vypali aj takto..... Snazime sa s klubmi najst dohodu (cez diskusiu ju z pochopitelnych dovodov nebudem konkretizovat), aby sme uz predisli takymto vypadkom. Niekedy mame nonstop live reporty aj zo 4 vikendovych turnajov (ako pred dvomi tyzdnami). Snazime sa proste robit vsetko preto, aby to tak mohlo byt aj kazdy vikend. No niekedy sa to proste nepodari, ako tento vikend.... Ospravedlnujem sa za to
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod DevilMayCry 08 Feb 2016 13:58

roy016 napísal:....

To je pravda. Naozaj je toho teraz až až. Tým pádom by som ale skôr vypustil komplet celý turnaj a informoval až po odohraní jednotlivých dní. Takto je to potom také ani nie polovičaté. Aspoň by si redaktori viac oddýchli a ďalší víkend môžu ťahať šichtu :)
Resp. ak viem, že niekto iný bude robiť live report tak možno sa s ním spojiť a na oblátku mu poskytnúť svoj live report u iného turnaja. Ale neviem, či to je takto realizovateľné...
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod roy016 08 Feb 2016 14:19

DevilMayCry napísal:
roy016 napísal:....

To je pravda. Naozaj je toho teraz až až. Tým pádom by som ale skôr vypustil komplet celý turnaj a informoval až po odohraní jednotlivých dní. Takto je to potom také ani nie polovičaté. Aspoň by si redaktori viac oddýchli a ďalší víkend môžu ťahať šichtu :)
Resp. ak viem, že niekto iný bude robiť live report tak možno sa s ním spojiť a na oblátku mu poskytnúť svoj live report u iného turnaja. Ale neviem, či to je takto realizovateľné...

V podstate mas pravdu, ze by to tak bolo idealnejsie. Ale stalo sa presne to, ze ked sme si stvrtok este mysleli ze to potiahneme normalne, tak piatok uz bolo vsetko inak (veci sa menili utorok, stredu, stvrtok aj piatok - raz pozitivne, inokedy negativne). Nakoniec to dopadlo tak, ze Lucka este v sobotu vladala. Nedelu sme nechali otvorenu, ze mozno sa zas veci zmenia pozitivne.... (vedeli sme ze Lucka nemoze, aha jej program: stvrtok praca, stvrtok v noci reportovanie, piatok cez den praca, sobotu dospanie a sobotnajsia noc reportovanie... pondelok praca... tam sa proste nedalo, aby aj nedelnajsiu noc nespala... Mal som aj take riesenie (bolo aj vybavene, neviem kde stroskotalo), ze mi bude zaslany taky suhrn final day aby som ho hned rano zavesil na stranku. Neviem kde nastaal chyba, ale nic mi neprislo.... K druhemu Tvojmu napadu: Takto to zial nechodi. Ine je, ked napriklad reportujeme vsetci (za vsetko uvediem EPT Praha). Tam si pomahame. Napriklad ceskej stranke povieme, ze ako vypadol ich hrac a oni to napisu skor na stranku ako my. Opacne plati to iste. To je taka "kolektivna robota" :). Ale tak, ze my poskytneme niekomu cely live report, oni zas nam... No to tak nefunguje nikde na svete. To nemoze fungovat hned z niekolkych hladisk. Teda moze, ak by sme sa spojili :).
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod Ceasears 08 Feb 2016 15:01

Keď tak pozerám tie dealy v posledných xy ľudoch, tak možno by sa na SVK ujal ( a verím, že by to bol veľký hit ;) ) tzv. časový turnaj kde by sa hralo 4, resp 5 hodín a zbytok pool-u by splitol na základe ICM :D

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali :
DevilMayCry
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!