Vo VIP PokerPro Poprad cez víkend €5,000 GTD

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Vo VIP PokerPro Poprad cez víkend €5,000 GTD

Odoslaťod poker22 28 Feb 2016 22:24

Neviem ci je transparentné keď garantuješ 5.000€ a pre zbieraš na 5.200 a vyplácaš 4.590 € ako sa práve udialo na tomto turnaji :lol2: A to sú informácie, ktoré si môže pozrieť úplne každý, takže asi to nebude zavádzanie ako vravíš ty ;)
poker22

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod luckygambler67 28 Feb 2016 22:25

A ked tu tak velmi tvrdis ze boli v danom turnaji na final table viaceri majitelia.poprosim ta dat mena.lebo ja ako pozeram tak pozeram, na fotke ktora je na ich stranke stale vidim z majitelov stale len Dufa.nieviem kto vlastne si ty pokrovy hrac ale ak hrajes tak poker ako sa snazis zavadzat a klamat tak sa ani necudujem ze na final table sa dostat nevies a nevies rozdychat fakt ze si za stale nespokojnu :fish: :gl:
luckygambler67

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod poker22 28 Feb 2016 22:28

luckygambler67 napísal:A ked tu tak velmi tvrdis ze boli v danom turnaji na final table viaceri majitelia.poprosim ta dat mena.lebo ja ako pozeram tak pozeram, na fotke ktora je na ich stranke stale vidim z majitelov stale len Dufa.nieviem kto vlastne si ty pokrovy hrac ale ak hrajes tak poker ako sa snazis zavadzat a klamat tak sa ani necudujem ze na final table sa dostat nevies a nevies rozdychat fakt ze si za stale nespokojnu :fish: :gl:

https://www.facebook.com/18265580845413 ... =3&theater

Nech si každý urobí vlastný názor, koľko je tam majiteľov ;)
poker22

Odoslaťod luckygambler67 28 Feb 2016 23:58

Haha.tak toto nieje ani nahodou fotka z turnaja z 10 000 gtd o ktorom je v clanku rec.takze zase len vykonstruovane klamstvo.s tebou je zbytocne sa vobec bavit.jediny kto tu zavadza si ty a este raz aj keby kazdy turnaj boli na stole 9 majitelia tak vsetko je ok kym sa tam dostanu podctivou cestou lebo aj majitelia su pokrovi hraci.uz to konecne pochop a nestrapnuj sa.
luckygambler67

Odoslaťod poker22 29 Feb 2016 01:11

Baviť sa stebou je naozaj škoda času... nech si naozaj každý urobí na danú vec svoj osobný názor ;)
poker22

Odoslaťod TomMolivan 29 Feb 2016 11:54

Toto mi trochu pripomína ten golden moment histórie pokerportalovských diskusií, keď sa tu majitelia/manažéri dvoch košických klubov hádali, či je horšie podpaľovať konkurencii priestory klubu alebo "produkovať" v tých svojich samovrahov.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Magnus 29 Feb 2016 12:23

Aspon nejake vzruso, ked je diskusia na portali davno mrtva a najviac prispevkov ma admin :vlade:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod luckygambler67 29 Feb 2016 14:30

TomMolivan: no mozno to tak vyznieva ale ja svoju identitu odhalit problem nemam.niesom majitel klubu,nikdy som nim nebol a ani nechcel byt.ano.poznam majitelov pokerpro ako poznam aj manazera v rebuy stars a poznam vacsinu majitelov, manazerov, florov po celom slovensku aj mimo neho. Skor mi poker22 pripada ako niekto z vedenia rebuy stars alebo niekto kto tam pracuje a potrebuje hatovat a pisat polopravdy az klamstva aby osocil konkurenciu. Nikto z poker pro ma o ziadne prispevky neprosil,reagoval som dobrovolne lebo co pisal poker22 je klamstvo a zavadzanie a utok proti danemu klubu.poznam dany klub a poznam vela klubov u nas aj v zahranici a preto si myslim ze viem aj porovnat a chcel som vyjadrit len svoj nazor a vyvratit hate niekoho kto ma s danym klubom osobny alebo podnikatelsky problem a bude hladat kazdu malickost aby dany klub ociernil.keby si tu precitam v dany den hate na banco alebo ine kluby ktore robia svoju pracu dobre,reagoval by som rovnako. .. a porovnavat tu tuto malu vymenu nazorov s vojnou medzi J.B. a M.K. je trosku prehnane aj ked to moze to tak trochu vyznievat.. peace :-)
luckygambler67

Odoslaťod luckygambler67 29 Feb 2016 14:32

Magnus: pravdu mas.mozno tento spor skonci tak ze o oboch kluboch sa dozvie ovela viac ludi a poprad bude novou mekkou pokru na slovensku :-D
luckygambler67

Odoslaťod nakedandfamous 01 Mar 2016 01:04

luckygambler67 napísal:Tvrdis ze si nespominal slovo podvod ale na druhej strane hovoris ze ocakavas od klubu ferovost,transparentnost a serioznost.tym nepriamo naznacujes ze si myslis ze je to podvod.ale jedine v tvojej hlave. :o Co je neferove,netransparentne a neseriozne na tom ze sa na final table dostal majitel,dvaja majitelia,traja majitelia alebo aj deviati majitelia?? :P myslim ze ludia si uz nazor urobili.preto je tento klub najoblubenejsi v poprade a podla informacii ktore mam nie od majitelov sa stava velmi popularnym aj v novootvorenych pobockach :-D od zaciatku robis jedno a to iste len hatujes a zavadzas.preto som na teba reagoval.a budem reagovat nadalej lebo to co pisem ja ma hlavu a patu a tvoje prispevky su len plbe hnevu zavisti a hate-u. ...peace

Nemas celkom pravdu. Je x casin, ktore zakazuju vlastnym zamestnancom hrat. Majitel sa ma starat o integritu hry vo svojej herni a nie byt v takomto priamom konflikte zaujmov. Predstav si situaciu, ze pri turnaji treba rebalancovat stoly, je riziko, ze floor rozhodne v prospech majitela, ktoreho presadi z tazkeho stolu na soft stol atd atd. Navyse majitel ma vyssiu EV, kedze jeho rake je de facto nula.

Toto je take typicke slovenske. Kym za hranicami majitel tvrdo robi, aby zakaznik dostal to, co pozaduje a vzdy je u neho na prvom mieste, u nas majitel povedzme restauracie ma permanentne rezervovany najlepsi stol v podniku pre seba a jeho najlepsim zakaznikom je vzdy len on sam.
nakedandfamous

Založený: Dec 2015
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!