Majstrovstvá Slovenska v pokri už tento mesiac!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Majstrovstvá Slovenska v pokri už tento mesiac!

Odoslaťod Magnus 04 Mar 2016 09:14

DevilMayCry napísal:
amaterik napísal:Dakujem, ja sa tento rok nezucastnim. Nieze by sa mi turnaj ci festival nepacili, ale vadi mi pristup. Mohli radsej napisat, ze garantovanych je €85.000 (v tom je zapocitane fee i ta liga) a aspon aky-taky kredit by si zachovali.

Táto herňa si už nezaslúži žiadny kredit...

Aj tak sa tam zidu vsetci, co v pokri nieco dosiahli a zahraju si aj o tych 85k. Fakt myslis, ze tam budes chybat ty alebo dragun? Heh.... :lol2:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod DevilMayCry 04 Mar 2016 09:41

Magnus napísal:
DevilMayCry napísal:
amaterik napísal:Dakujem, ja sa tento rok nezucastnim. Nieze by sa mi turnaj ci festival nepacili, ale vadi mi pristup. Mohli radsej napisat, ze garantovanych je €85.000 (v tom je zapocitane fee i ta liga) a aspon aky-taky kredit by si zachovali.

Aj tak sa tam zidu vsetci, co v pokri nieco dosiahli a zahraju si aj o tych 85k. Fakt myslis, ze tam budes chybat ty alebo dragun? Heh.... :lol2:

Nepochybujem o tom, že sa tam zíde kopec hráčov. Nemám s tým najmenší problém a dokonca niektorým budem aj fandiť. A keď sa akcia vydarí a všetko bude tak ako ma byť tak to bude len a len dobre a pre ostatných, čo sa nezúčastnia, dôkaz že herňa sa vie poučiť.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod yegon 04 Mar 2016 12:44

pytal som sa celej sirokej rodiny a dragun tam nebude ani teraz ani nikdy

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 2:
A_Rimmer, lacored
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 04 Mar 2016 16:10

Magnus napísal:
DevilMayCry napísal:

Neviem odkial mas take info....
Par dobrych hracov,dokonca velka cast nasho teamu sa tohto eventu nezucastni.

To ci budemevniekomu chybat alebo nie je nam celkom jedno.

Ja osobne si zachovam svoju tvar a ako som povedal pocas tej afery-kazdy si zasluzi druhu sancu,preto ak to tam bude rok dva vsetko koser nemam problem tam ist,resp.odporucit tam ist mojim rakuskym znamym,ktori momentalne chodia do inej herne v celkom slusnom pocte.

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
lacored
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod ondoko 04 Mar 2016 16:33

palo1973 napísal:Ja osobne si zachovam svoju tvar a ako som povedal pocas tej afery-kazdy si zasluzi druhu sancu,preto ak to tam bude rok dva vsetko koser nemam problem tam ist,resp.odporucit tam ist mojim rakuskym znamym,ktori momentalne chodia do inej herne v celkom slusnom pocte.

palo, povazujes za koser nastavenie tohtorocnej garancie?

mne osobne to pride ako zly vtip po minulom roku, ze je zas nastavena "garancia" na 100k a vyplacat sa realne zas bude 85k...

je pravda, ze tohto roku sa aspon "nepomylili" v "jednom obycajnom propagacnom maile" ale i tak.. hlavne jak kazdy hovori, ako chce byt transparentny a potom iba clovek vidi, ze sa ani trochu nezmenili... :bad:
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod Ceasears 04 Mar 2016 20:48

Tak ako to je teda????
Prílohy
Screenshot_2016-03-04-20-39-16-023.png
Screenshot_2016-03-04-20-39-16-023.png (191.87 ) Zobrazená 4103 krát
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod tiger111 06 Mar 2016 21:47

Ceasears napísal:Tak ako to je teda????
2% pre staff???a 25 euro od kazdeho je pre koho potom?
tiger111

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod haman 07 Mar 2016 00:37

mali sancu napravit si meno. dat garanciu 100k a neodratavat ziadne %. hraci su na to alergicki a aj tak to spravili.
byt nimi neodratavam ani 2% pre staff. vsak hraci platia fee 25E !!
znova to spravili zahmlene, hadzu si sami polena pod nohy.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod nahodicka111 07 Mar 2016 16:16

Nie je to celkom tak ako pises.na ticketportali si teraz mozes kupit vstup za 250-cize bez fee,pred niekolkymi dnami bola moznost aj za 220 eur.cim skor si si zakupil,tym lacnejsie Ta to vyslo.len malo ludi o tom vedelo.slaba bola na to reklama.ale je tam vela zaujimavych turnajov nadchadzajuce dva tyzdne.pekne garancie,prstene,trofeje.
nahodicka111

Založený: Nov 2015
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Odoslaťod theproksa 07 Mar 2016 18:09

Dufam, ze sa vyjadri nejaky rep z GV do tejto temy a vysvetli ako to vlastne bude... Keby TROOOOOOOSKU chceli, mohli dat 250+30 a mali by tam zaratane aj 10% fee aj 2% pre staff, bolo by to o trosku vacsie fee, ale povedal by som si ok, aj tak to je hratelny turnaj s mnozstvom rekreantov, preco nie, a nechat garanciu na 100k tak ako to robia vsetky normalne herne.. Toto je proste zalostny manazment, keby teraz aj prisli a povedali, ze pri pripadnom nedostatku hracov sa bude vyplacat 95k, co je aj tak sketchy, tak po minulom roku mi to pride z ich strany ako maximalne nezodpovedne (citaj: prije*ane) vzhladom na to, ze si mohli krasne napravit reputaciu, pretoze tu situaciu sledovalo nespocetne mnozstvo hracov.
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!