Rozhovor pre pokerportál dnes prijala leganda straigh flushov, prvý Majster Východného Slovenska a známy live košický regulár Dušan `Pusinka` Husár. Odpovede na to ako trafiť 18 straight flushov, kto je v Košickom pokri podľa Dušana dobrý, ale aj mnoho ďalších odpovedí nám dal v nasledujúcom rozhovore.
Ahoj Pusinka. Na začiatku ťa poprosím o predstavenie sa naším čitaťeľom, ktorí ťa nepoznajú.
Volám sa Dušan Husár alias Pusinka. S pokrom som začal v roku v roku 2000, keď som išiel prvýkrát do USA za synom. Chcel som, aby ma naučili nejakú hru, ale nechcel som ruletu alebo automaty. Tak jeden kamarát, ktorého manželka dlhodobo pracuje ako krupiérka, mi ukázal poker. Išli sme k nemu na dom a tam ma naučil základné pravidlá. Niekoľkokrát som išiel k nemu na dom a potom sme to už vyskúšali "naostro" a aj nás to niečo stálo. Po niekoľkých rokoch keď som chodil pravidelne za synom, tak som sa začal aj tu obzerať, či sa tu nedá niekde hrať poker, keďže som si ho zamiloval a tak som objavil Poker Club Monte Carlo.
Takže Poker Club Monte Carlo je tvoj domovský klub? Nebol si nikde inde?
Tak bol som dokopy asi dvakrát v iných kluboch v Košiciach, ale najviac sa mi páčilo v Monte. Bývam 5 minút od Galérie, takže mám aj blízko do "roboty".
Takže to berieš ako prácu?
Jasné. Syn sa smeje, keď mi napíše sms, že...
Celý článok => Rozhovor s Dušanom Pusinka Husárom