Justin Bonomo reaguje na kritiku ohľadom odmietnutia propagácie P****Stars

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Justin Bonomo reaguje na kritiku ohľadom odmietnutia propagácie P****Stars

Odoslaťod admin 17 Máj 2016 09:45

Diskusia k článku: Justin Bonomo reaguje na kritiku ohľadom odmietnutia propagácie P****Stars

Justin "ZeeJustin" Bonomo vracia úder kritikom potom, čo vyhlásil na nedávnom EPT Grand Final v Monaku, ktoré bolo sponzorované herňou P****Stars, že odmietne všetky žiadosti médií od P****Stars alebo European Poker Tour.

Bonomo sa rozhodol, že nebude pomáhať v propagácii P****Stars pre širšie publikum na protest niekoľkých zmien v ich VIP programe, zvyšovania rakeu atď. Avšak, Bonomo vyhral počas EPT Grand Final €2,000 side event za €110,000 a bol nútený spraviť fotografiu víťaza pre herňu P****Stars, ktorá uviedla, že inak by mal zakázané zúčastniť sa na akýchkoľvek ďalších eventoch sponzorovaných P****Stars.

Postoj Justin Bonoma, ktorý nechcel urobiť víťaznú fotografiu pre PS, bol spochybňovaný niektorými členmi pokrovej komunity a verejne sa do neho obul v článku aj Lee Davy z calvinayre.com, ktorý došiel k záveru, že zatiaľ čo Bonomo mal pointu, tak to bolo z jeho strany v konečnom zúčtovaní pokrytecké, keďže pokračuje v hraní na P****Stars a akciách sponzorovaných touto herňou. A pokiaľ by chcel seriózne zaujať postoj proti P****Stars, tak by svoju akciu presunul inde.

Bonomo nedávno reagoval na vyhlásenia Davyho: „Myslím si, že som neurobil nič pokrytecké. Bolo by pokrytecké keby som povedal ostatným, aby bojkotovali P****Stars a neurobil by som to isté. Podieľal som sa na verejných bojkotoch. Neodsudzujem nikoho za...

Celý článok => Justin Bonomo reaguje na kritiku ohľadom odmietnutia propagácie P****Stars
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!