Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohl

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohl

Odoslaťod admin 15 Jún 2016 12:30

Diskusia k článku: Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohli písať týždne!`

Dnes sme si pre vás pripravili rozhovor s ďalším známym hráčom z košickej pokrovej liahne. Maťo "dumbas" Vasil je pri stoloch stále vysmiaty a nosí do klubov príjemnú náladu. Dosiahol už aj nejaké zaujímavé výsledky, no v tomto rozhovore sa budeme orientovať predovšetkým na dianie v Slovenskom pokri a zabrdneme aj do jeho súkromia.

PokerPortal: Ahoj Dumbas. Na úvod sa mi nedá spýtať na Tvoju prezývku. Tvoji kamaráti určite vedia ako sa zrodila. Prezraď to prosím aj našim čitateľom....

Dumbas: Popravde pre mnohych ľudí aj mnoho kamarátov je to stále záhada ktorú nerád prezentujem (smiech), pretože ak by sa dozvedeli pravdu, tak by ma už asi nikam do klubu nepustili, pretože by ľudia spoznali moje pravé ja :D.:D.

:) No poďme teda radšej k pokru. Ako dlho sa venuješ pokru a ktoré výsledky považuješ za svoje úspechy.
Pokru sa venujem od 15 rokov. Asi ako každý som začínal s kamarátmi v bare. Neskôr, keď to už bolo legálne, tak som začal chodievaď do pokrového klubu a začal hrávať študentské freerolly, neskôr denné turnaje a dnes hrávam poväčšinou väčšie turnaje.

Viem, že poker berieš predovšetkým ako zábavu. No čítal si aj nejaké pokrové knihy, prípadne mal si coacha, aby si svoju hru zlepšil?
Stále to pre mňa musí byť zábava, ak nie je, alebo je obdobie keď cítim že je to už pre mňa skôr...

Celý článok => Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohli písať týždne!`
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohl

Odoslaťod APminer 15 Jún 2016 19:01

8-) drinky s roy nemůžou být sport, to je skok do propasti (=samovražda) .... :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Rozhovor s Dumbasom `O zlých veciach v SVK pokri by sme mohl

Odoslaťod spooky 17 Jún 2016 15:51

" chodievaď " ? :dzejkej:
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!