Roztrasený Mike McDonald hádže polená pod nohy Mercierovi!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Roztrasený Mike McDonald hádže polená pod nohy Mercierovi!

Odoslaťod admin 23 Jún 2016 11:20

Diskusia k článku: Roztrasený Mike McDonald hádže polená pod nohy Mercierovi!

WSOP 2016 sa točí najmä okolo Team P****Stars Pro Jasona Merciera, ktorý si počas leta v Las Vegas užíva jazdu života. Famózny Mercier dokázal vyhrať už dva náramky a stáva sa pravidelnou súčasťou finálových stoloch WSOP eventov, pričom sa zdá, že útočí na zlaté náramky častejšie ako hráči Švédska na bránku súpera počas Eura 2016.

Príbehom leta a celého WSOP je jednoznačne Mercierova stávka na výhru troch zlatých náramkov, ktorú uzatvoril pred začiatkom svetovej série s Vanessou Selbst. Selbst dala Mercierovi 180-1 pri $10,000, že nedokáže vyhrať tri náramky na WSOP 2016. Mercier by si teda prišiel na $1.8 milióna.

Selbst však vycúvala zo stávky ešte pred Mercierovou výhrou druhého eventu, keď predala svoju akciu iným hráčom, čo ju stálo $100,000. Najväčší podiel z akcie by mal mať údajne Mike "Timex" McDonald, ktorý sa do konca WSOP ešte poriadne zapotí, pretože Mercierov hot run pokračuje.

Vyzerá to, že McDonald začína mať vážne pochybnosti o tom, či nepríde o poriadny balík peňazí a začal podnikať závažné kroky, ktoré nie sú práve v súlade s fair play.

McDonald ponúkol verejne staking na twitteri pre hráčov, ktorí sa chcú zúčastniť na $10k Stud8, $10k 2-7 Triple Draw, $1,500 Stud a $2,500 mixed draw eventov v nádeji, aby sťažil pozíciu Mercierovi, ktorý sa bude musieť na...

Celý článok => Roztrasený Mike McDonald hádže polená pod nohy Mercierovi!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Roztrasený Mike McDonald hádže polená pod nohy Mercierovi!

Odoslaťod AlfaZz 23 Jún 2016 13:22

Ta Vanesa musela byť poriadne mimo, keď mu dala 180:1 ... Jason je jednen z mála hráčov, ktorý na to reálne majú. Stačí si pozrieť jeho výkony počas SCOOP, WCOOP v 2015/2016 edícii ... . Ja myslím, že Mike bude smutný už počas dnešnej noci ... :gl: :gl: :gl: (škoda že Vanesa nedala ten kurz verejne ... aspoň za 100usd by som si aj ja betol) ;)
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Name368 23 Jún 2016 21:44

Neviem ako to chodi na takychto stavkach medzi hracmi, ale Mercier nejaku zmluvu ze mu pri vyhre 3 naramkov musi typek vyplatit tych 1,8M? Lebo ak si to len tak ustne povedali tak... necudoval by som sa keby mcdonald radsej stratil "cest" ako tie prachy :) (edit: hlavne v pokri popri tych vela skandaloch ako FT, moneypool atd...)
Name368

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 12 krát/2 krát

Odoslaťod Komedia 24 Jún 2016 03:24

Tak jasne, vanesa mohla tiež kľudne povedať že uzatvorila stávku nadrbana A tým pádom nebola pri zmysloch A mercier využil situáciu. . Žiadny súd by niečo také neuznal podľa mňa
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!