vklad z moneybookers na U***et
vkladali jste si nekdo uz na U***et pres moneybookers? ja uz sem to tam poslal pred dvema hodinami a porad mi nic nepripsali a z moneybookers to mam odectene
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: vklad z moneybookers na U***et
Ja jsem to pouzival a bylo to obratem. Dokonce davali tehdy bonus do sazkovky a poslal jsem 20euro a pripsalo to zrovna 40euro.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vklad z moneybookers na U***et
tak asi tam ted vsichni sledujou hokej, mam takovy dojem ze je to svedska kancelar, asi budu muset pockat az svedi vypadnou se slovakama*JOKINGLY*
- balak55
nevite nekdo, jestli uz maji support v cestine? kdysi sem tam psal a odpovedeli mi anglicky ze prave neni support v mem jazyku dostupny.Porad mi nepripsali ten vklad pres moneybookers a uz jsem jim psal email jak v cestine tak i v anglictine ( uz vcera ) a porad nic a navic se dnes nemuzu ani prihlasit na strankach U***et, porad to haze nejaky error, doufam ze nemam 100 babek v prdeli*SLZA*
- balak55
Tiez som tak urobila
Rano som poslala peniaze cez Moneybookers,ale este stale tam nie su. Dufam, ze do zajtra sa to urobi. Niekde som citala, ze vraj najneskor 24 hodin to moze trvat
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
Re: Tiez som tak urobila
Dufam ze bude vsetko v poriadku, daj nam prosim ta potom vediet ako si dopadla.
Inak vitam ta tu ako myslim ze uplne prvu zenu na tomto diskusnom fore, dufam ze sa este ozves *IN LOVE*
Inak vitam ta tu ako myslim ze uplne prvu zenu na tomto diskusnom fore, dufam ze sa este ozves *IN LOVE*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Waaau
To som naozaj prva? No sice malo zien tipuje, tak asi preto. Zatial peniaze stale nenabehli, uz to bude o chvilku 24 hodin, potrebovala by som vediet, ci aj niekto iny ma podobnu skusenost. U***et sa mi zda ferovy,tak neviem,kde moze byt chyba
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.