vklad z moneybookers na U***et
iwus
..to ano, ja rad..ved kesik je naozaj velmi mile, aj zartovi by sa pacilo, ak by si mu povedala zartik, alebo vlademu - vladik (ze chalani ? :) ) ..mne sa to paci ale este ovela viac, pretoze som bol prvy :-D
..nooo a neda sa povedat, ze by som hral poker rad, skor by som povedal, ze ho milujem :)
..nooo a neda sa povedat, ze by som hral poker rad, skor by som povedal, ze ho milujem :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
iwus
*JOKINGLY* hehe, waaaw, parada, ze kesik je len jeden..jupiiii @}--›--
..ja tipujem tiez, len tuto poslednu sezonu som sa tomu trochu nestihal venovat, tak poker vo volnom case jednoznacne vyhraval :) ..chcela by sa naucit hrat poker ?..pridala by si sa potom k nam do OPT ? ;) ..dam Ti nejake lekcie a zaklady no a potom sa uz len bude formovat Tvoj herny styl ;)
..ja tipujem tiez, len tuto poslednu sezonu som sa tomu trochu nestihal venovat, tak poker vo volnom case jednoznacne vyhraval :) ..chcela by sa naucit hrat poker ?..pridala by si sa potom k nam do OPT ? ;) ..dam Ti nejake lekcie a zaklady no a potom sa uz len bude formovat Tvoj herny styl ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Xi
Ste vsetci zlati, dnes som sa vratila z Nitry. No to bola nekonecna cesta domkov. Este Ba o tyzden a mam pokoooj. A vy ostatni sa ako mate? Kesik, ja si myslim, ze toto nie je zoznamka, ale vies, kazda stranka,ktora ma forum, musi pocitat s tym, ze sa na nej budu ludia zoznamovat. :-D
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.