Olympic kasíno je sieť kasín, ktoré majú dlhoročné meno na SVK, kedysi boli aj turnaje úplne o niečom inom, ale už pred 2 či 3 rokmi sa mi stalo, že pri ich OPT turnaji, ktorý bol vtedy jeden z tých väčších na SVK, tiež posunuli štart finále, už vtedy som to riešil, pýtal sa, zisťoval, sťažoval, ale bezvýznamne, keďže som bol vtedy sám, ktorému to vadilo.
Pána Skubeňa stretneš dosť často na pobočkách v Bratislave, aj v Košiciach, osobne s ním ale tiež nemám dobré skúsenosti, pretože poker ho zaujíma asi tak, ako Teba žuvačka na topánke, je to otravné a chceš sa toho čo najskôr zbaviť, takže tam by som príliš veľké nádeje nevkladal (aj keď.. máte medzi vami postupujúcimi človeka, ktorý je s ním v dosť dobrom kontakte a možno keby sa s ním on porozprával, malo by to nejaký efekt, prezradím len, že sa nachádza v tom nižšom poli postupujúcich hráčov).
Skôr by som teda odporučil priamo kontaktovať Estóncov, ktorí kedysi dávno prejavili záujem o to, udržať poker v ich kasínach, možno budete mať šťastie a natrafíte na správnych ľudí, každopádne

Na zrušený festival Golden Vegas sa dá pozerať tiež rôzne, jeden pohľad je, že sa im vracia len to, na čo si v minulosti zarobili svojim prístupom, na druhej strane ale, tu sa už vyjadrím aj k Banco kasínu..
Oni svoju stálu klientelu majú/mali, veľa z nej stiahlo k sebe práve Banco kasíno, čo by bolo v poriadku, keďže ľudia idú tam, kde im je lepšie, ale keď sa na to pozrieme očami posledných pár mesiacov, tak mi to príde tak, ako niekto už napísal.. konkurencia ide sama proti sebe, neviem ako veľmi bol Super Weekend plánovaný a daný práve na tieto dni, kedy prebieha MBA festival, to vedia len zainteresovaní páni, ale osobne si myslím, že Banco potrebuje odstrániť akúkoľvek konkurenciu, aby ľudia skutočne nemali možnosť výberu a ak chcú hrať a nemôžu cestovať, tak musia hrať len u jedného prevádzkovateľa, ktorý samozrejme danú situáciu pomaly, ale isto využíva a bohvie, kam ďalej sa to dostane, je pekné mať 100k garanty každé 3 týždne (sorry, talianska 100k nebude tak veľmi ich garancia, pokiaľ sa nemýlim), ale otázne je, ako dlho budú vládať ryby chodiť na tieto turnaje a ako dlho budú schopné nasýtiť klub a žralokov v danom klube. Predsalen, poker je tiež určitý druh ekosystému a dá sa čakať, že pri nedostatku "potravy" vymrie celý ekosystém, nielen ryby..

Na záver len poznámka povedzme k takému Doublestar klubu, značka ako taká je dosť silná, ale čo sa týka pokru, tiež robia čo sa im zachce a prepečie sa im to práve preto, že ľudia v okolí veľmi nemajú kde hrávať, takže radšej trocha páchnuci steak, ako žiaden.
Ja sám už pomaly ale isto zvažujem prechod na iné alternatívy, keďže som skôr rekreačný hráč, ako ten profesionálny, radšej sa zoberiem a vrámci víkend pôjdem peniaze investovať do Rozvadova, prípadne Viedne a podobne, akoby som mal riskovať buď ďalšie neférové jednanie klubov na SVK alebo preinvestovanie svojho rollu na pár trápnych denných turnajov.
..ešte drobnosť k Pokerportálu, byť vami, odmietnem zverejniť akékoľvek PR články od klubov, ktoré sa v minulosti prejavili nekalými praktikami a neférovým jednaním k hráčom