Phil Hellmuth pracuje na svojej autobiografii

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Phil Hellmuth pracuje na jeho autobiografii

Odoslaťod admin 22 Okt 2016 13:15

Diskusia k článku: Phil Hellmuth pracuje na jeho autobiografii

Jeden z najpestrejších a najznámejších pokrových hráčov sveta sa rozhodol napísať svoj životný príbeh, ale veľkou neznámou ostáva, či do neho zahrnie aj mega škandál herne Ultimate Bet. Hellmuthova autobiografia ponesie príhodný názov „Poker Brat“.

Rekordný 14-násobný držiteľ zlatých WSOP náramkov a víťaz World Series of Poker Main Event z roku 1989 vydá na budúci rok svoju dlho očakávanú autobiografiu, ktorá by mala doraziť do obchodov už v januári 2017.

Hellmuth oznámil svoje plány v nedávnom rozhovore pre zahraničné médiá, kde uviedol, že začal s písaním svojej knihy už v roku 2010, keď mal 70,000 slov a pripravoval jej vydanie v roku 2011. Avšak, keď zasiahol pokrový svet neslávne známy Black Friday, vydavateľstvo HarperCollins odstúpilo od dohody.

PH teraz našiel nového vydavateľa, ktorým je D&B Publishing. Hellmuth prezradil, že kniha bude o jeho predieraní sa životom od detstva, až kým nebol mladým mužom. Phil tiež plánuje vydať ďalšiu knihu potom, čo vyjde táto:

„Táto kniha je o mojej premene z loosera strednej školy s nízkou sebaúctou na svetového šampióna v pokri, ktorý má 24 rokov. Je o vývoji 'Poker Brata', ako som prešiel od problémov s mojim egom k veľkému úspechu. Moje ďalšia kniha bude o pozitivite a o tom, ako dosiahnuť v živote veľké veci.“

Pokrovú komunitu...

Celý článok => Phil Hellmuth pracuje na jeho autobiografii
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Phil Hellmuth pracuje na jeho autobiografii

Odoslaťod Stryko drzgros 22 Okt 2016 19:04

asi by bolo dobre nejakeho korektora zamestnat, gramaticke chyby v clankoch mate pravidelne.. ale dat chybu do nadpisu...

myslim ze ma byt "pracuje na svojej autobiografii" nie "jeho" :)
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 35 krát/9 krát

Odoslaťod Magnus 23 Okt 2016 09:13

Stryko drzgros napísal:asi by bolo dobre nejakeho korektora zamestnat, gramaticke chyby v clankoch mate pravidelne.. ale dat chybu do nadpisu...

myslim ze ma byt "pracuje na svojej autobiografii" nie "jeho" :)

Samozrejme, ze ma byt "svojej". Tieto clanky su cisty amaterizmus po gramatickej stranke, osobne by som sa hanbil za toto ako pes, 3flash3. :bad: Aspon si to oprav, nech to nebije do oci... :bad:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod amaterik 23 Okt 2016 09:17

Podľa mňa horšie, než tá chyba je fakt, že od uverejnenia článku uplynulo 20 hodín a nikto z tých xy autorov čo tu sú to neopravil, napriek tomu, že to bije do očí. Tento web je obávam sa na periférii záujmu nielen samotných autorov, ale čo je horšie aj tých, čo ho vedú. A to je smutné.
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Odoslaťod Magnus 23 Okt 2016 10:12

amaterik napísal:Podľa mňa horšie, než tá chyba je fakt, že od uverejnenia článku uplynulo 20 hodín a nikto z tých xy autorov čo tu sú to neopravil, napriek tomu, že to bije do očí. Tento web je obávam sa na periférii záujmu nielen samotných autorov, ale čo je horšie aj tých, čo ho vedú. A to je smutné.

Tent web je davno za zenitom, cudujem sa Satanovi, ze sa tu vratil, vsak tu je mrtvo. Chyba spravcov webu. Infantilne, hlupe, nezaujimave clanky, trapne reporty plne chyb a nezaujimavych faktov. Co cakali?.... :river:
Magnus

Re: Phil Hellmuth pracuje na svojej autobiografii

Odoslaťod Magnus 23 Okt 2016 13:02

Opravili... :poklona:
Magnus

Odoslaťod yegon 25 Okt 2016 15:39

Magnus napísal:cudujem sa Satanovi, ze sa tu vratil

ze sa sem vratil
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Phil Hellmuth pracuje na svojej autobiografii

Odoslaťod Magnus 25 Okt 2016 16:23

yegon napísal:
Magnus napísal:cudujem sa Satanovi, ze sa tu vratil

ze sa sem vratil

Vidis, to som nevedel. Pozrel som si to na http://jazykovaporadna.sme.sk/q/6928/
Len v tom je rozdiel, ze ja pisem do diskusie, kde su nespisovne slova povolene a redaktor by take nieco nemal uverejnit v clanku, minimalne by si to mohol dat skontrolovat nejakemu beta-readerovi.
Magnus

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!