The poker mindset: Úvod (1. časť)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

The poker mindset: Úvod (1. časť)

Odoslaťod admin 03 Sep 2011 18:34

Diskusia k článku: The poker mindset: Úvod (1. časť)

Veľa sa v súčasnosti rozpráva o pokrovej psychológií a o všetkých súčastiach pokru, ktoré na psychiku pokrového hráča ako na takú vplývajú. Takisto som si všimol, že nespočetné množstvo hráčov má v tejto oblasti problémy a medzery, ako napríklad porozumenie vplyvu variácie v pokri, správny prístup ku príjmaniu bad beatov, diagnóza a minimalizácia tiltu, bakroll management a mnoho ďalších.

V tejto sérii článkov sa teda nebudeme zapodievať pokrovými stratégiami, ako napríklad kedy betovať, foldovať alebo raisovať, napriek tomu ako sú tieto veci dôležité. Namiesto toho sa ale budeme venovať konceptu, ktorý je po pokrových stratégiách, sekundárne najdôležitejšou súčasťou pokru a to konceptu pokrovej psychológie (the poker mindset).

Je samozrejmé, že pokroví hráči by sa primárne mali zapodievať vzdelávaním sa v oblasti správnej technickej hry, pretože tá je nenahraditeľná. Ja začnem presne tam, kde tieto technické aspekty hry končia a ukážem vám, ako maximalizovať váš edge a ako predísť seba zničujúcim tendenciám, ktorými disponuje veľké množstvo hráčov.

Mentálne, emocionálne a psychologické aspekty pokru sú značne podcenené v pokrových literatúrach, avšak sú extrémne dôležité. Každý pokrový hráč prehráva peniaze, ktoré by nemal, nie v dôsledku nedostatku vedomostí ani v dôsledku porozumenia hry ale kvôli slabému...

Celý článok => The poker mindset: Úvod (1. časť)
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!