U***et Poker spustil klienta 2.0 a pridal najväčšie promo vo svojej histórii!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

U***et Poker spustil klienta 2.0 a pridal najväčšie promo vo svojej histórii!

Odoslaťod admin 01 Dec 2016 13:30

Diskusia k článku: U***et Poker spustil klienta 2.0 a pridal najväčšie promo vo svojej histórii!

Od 1. decembra môžu všetci hráči U***et zažiť druhú generáciu vynikajúceho softvéru tejto herne na stolných počítačoch, tabletoch aj mobiloch.

K oslave spustenia nového softvéru prichádza U***et navyše s najväčšou promo akciou vo svojej histórii – ‘Okolo sveta’, v ktorej rozdá v cenách viac než €250,000, vrátane hlavnej ceny, 28 dňového výletu pre dvoch, ktorí poletia biznis triedou navštíviť sedem divov sveta. Hráčska skúsenosť na prvom mieste U***et Poker 2.0 bol postavený so zameraním hlavne na pokrových hráčov – od viditeľných funkcií softvéru ako nový prehrávač rúk, plne integrované misie a vernostný program, zlepšená grafika a možnosti multitablingu na tablete a mobile až po neviditeľné zlepšenia funkčnosti pozadia softvéru a jeho celkovej stability.
Od 1. decembra budú hráči po spustení klienta U***et Pokru automaticky požiadaní o jeho aktualizáciu. Rekordný rast a investície U***et zaznamenal v nedávnej dobe ohromný rast, ktorý bol korunovaný až 65% rastom príjmov z pokru v treťom kvartáli 2016 oproti rovnakému obdobiu predchádzajúceho roka. Očakávania tejto herne spojené s novým softvérom tak siahajú vysoko. U***et je odhodlaný k ďalším...

Celý článok => U***et Poker spustil klienta 2.0 a pridal najväčšie promo vo svojej histórii!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: U***et Poker spustil klienta 2.0 a pridal najväčšie promo vo

Odoslaťod Taur 02 Dec 2016 17:34

Tak ten nový klient je pekný trapas.
Zakaždým keď ho chcem znova spustit po korektnom zatvorení chce sa updatovat, cize pri každom spustení musím download a nainštalovať ho.
Keď chcem vstúpiť do profilu aby som ho upravil, tak spadne, zakaždým. Čo znamená zasa ho inštalovať.
Už si nepamätá login, cize musím zakaždým vypisovať meno ...
Vo full schedule turnajoch nejdú zobraziť my tickets. Čiže neviem zistiť aké mám tickety a kedy mi expiruju, lebo ani v profile sa neda zistit, vtedy spadne.
Pri multitabelingu nechapem prečo nemôžem dragnut prstom v strede pre presun na dalsi stol ako na ps ale musím furt triafať malé štvorčeky vľavo. Hm, prave má napadlo či nejde dragovat vertikálne keďže tie štvorčeky akoze stoly sú podsebou, vyskúšam.
Zatiaľ len toľko som zistil za jeden den. No proste des a hrôza. Alebo to mám len ja takto?
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Hicks 02 Dec 2016 18:33

Tak to si na tom velmi dobre, ja sice reinstalovat nemusim, ale nepodarilo sa mi vobec prihlasit. Proste zadam meno a heslo a ked klinem na SUBMIT tak sa nic nestane. Skusal som Tablet a 2 mobilne telefony roznych znaciek a verzii androidov s rovnakym vysledkom. Aplikacia je vo verzii 2.0.5. PC verzia funguje bez problemov...
Hicks

Založený: Dec 2014

Odoslaťod Taur 03 Dec 2016 11:04

A sága pokračuje.
Vo full schedule turnajoch sa nedá scrollovat v turnajoch, ak sa mi filtrovanim nepodarí žiadaný turnaj dostať hore tak si nezahram.
Tiez sa z full schedule turnajov nedá vrátiť späť do hlavného menu. Čiže musím logoutnut a znova sa nalogovat.
Ako môže niekto vypustiť taku zbabranu apku v ktorej sa točia veľké prachy??? :lol2:
Taur

Založený: Sep 2013

Odoslaťod murded 08 Dec 2016 13:17

Ten klient je dalsia nocna mora od U***et. Vsak je to presne ta ista blbost ktora im uz davno bezala cez prehliadac. Odstranili stovky chyb zo stareho klienta tak uz bol najvyssi cas vygrcnut nejaky dalsi nepodarok aby to mohli zase rok alebo dva ladit. A mam pocit ze tento klient je este viac narocny na hardware ako predosly. To aby som zacal uvazovat o kupe noveho compu pokial budem chciet zapnut dva stoly na U***et :D
Mobilna aplikacia je stale len pre ipad teda aspon mne na mobile nefunguje tak ako nefungovala ani predtym.
Jedine plus ktore som si nedavno vsimol je ze maju opat moznost vyberu a vkladu cez Skrill.
Obrázok používateľa
murded

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 26 krát/12 krát

Odoslaťod murded 19 Dec 2016 15:50

este by ma strasne zaujimalo ako zistim kolko ma zivotnost hotovostna vstupenka (cashka) a kolko flopov este treba odohrat aby sa premenila na skutocne peniaze
Obrázok používateľa
murded

Odoslaťod Hicks 24 Dec 2016 16:50

V PC klientovi po kliknuti na vstupenku bol zobrazeny datum expiracie aj kolko flopov z kolkych celkovo treba este odohrat.
Android klient je nefunkcny u mna momentalne na 2 tabletoch a 4 mobiloch. Ak to niekomu funguje napisete na akom Androide a typ zariadenia? Dik
Hicks

Odoslaťod murded 26 Dec 2016 15:59

Hicks napísal:V PC klientovi po kliknuti na vstupenku bol zobrazeny datum expiracie aj kolko flopov z kolkych celkovo treba este odohrat.

Mozes to blizsie specifikovat? Lebo ja vidim ze mam hotovostnu vstupenku (cashka) len ked kliknem vpravo hore v klientovi na tu sipku smerom dole pri zostatku v klientovi ale tam sa mi zobrazi len pocet tych vstupeniek a kolko maju aktualnu hodnotu ale expiracia ani pocet potrebnych flopov tam nikde nie je.
U turnajovych vstupeniek sa zobrazuje kolko maju expiraciu v kompletnom turnajovom lobby ale tie cashky neviem najst :(
Obrázok používateľa
murded

Odoslaťod Hicks 29 Dec 2016 20:26

Tak musis zacat presne naopak, klikni na rovnaku sipku v lavo dole smerujucu nahor - hned vedla Tvojho nicku a Avatara. Vyskoci male okienko a stlac PROFILE. Tu uvidis prehlad vsetkych listkov aj s expiraciou. Ked kliknes na cash listok, tak by si mal vidiet aj zvysok informacii - neviem teraz otestovat, lebo kvoli nefunkcnosti Android appky som nemohol ziskat cash listky... :wall:

Za tento príspevok od Hicks poďakovali :
murded
Hicks

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!