PokerPortal turnaj o iPad Mini Retina už túto nedeľu!
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: PokerPortal turnaj o iPad Mini Retina už túto nedeľu!
Prosim Vas, neviem preco ale nedari sa mi na U***et najst ten turnaj, urcite je tam?
-
Similimi - Príspevky: 13
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Dakujem za screenshot, vyzera to tak ze si ale s vami nezahram, kedze mam na U***et registrovanu britsku adresu, nie slovensku... Vdaka
-
Similimi - Príspevky: 13
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Musím upozorniť na fakt, že čakám už 2 mesiace na výhru. Podľa slov PokerPortalu nastala chyba doručenia výhry zo strany U***et. Len chcem upozorniť na fakt, že výhra Vám nemusí byť doručená a aj po mesiaci písania s členmi pokerpotralu sa veci neposunuli ďalej a ja stále nemám výhru doma. U***et je nie pre mňa už seriózna herňa čo sa stará o svojho hráča. Dajte si pozor, aby ste nemali podobné problémy aj keď musím povedať, že zo strany pokerportalu bola ochota to riešiť, ale to mi je platné ako mŕtvemu kabát. Dúfam že sa problém čím skôr vyrieši.
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ako sme sa rozprávali na skype, aj nás mrzí, že ti výhra nebola doručená tak dlho, snažili sme sa to naháňať koľko bolo v našich silách.
Podľa posledných informácií od manažéra U***et odoslal tablet v pondelok, ak ti však do piatku stále neprišiel, zrejme bude opäť niekde chyba. V piatok nebol online, takže sa nám k tomu nevyjadril, ale každopádne platí, čo sme sľúbili na skype a od pondelka sa už o tvoj tablet postará PokerPortal.
Podľa posledných informácií od manažéra U***et odoslal tablet v pondelok, ak ti však do piatku stále neprišiel, zrejme bude opäť niekde chyba. V piatok nebol online, takže sa nám k tomu nevyjadril, ale každopádne platí, čo sme sľúbili na skype a od pondelka sa už o tvoj tablet postará PokerPortal.
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Pred chvíľkou mi tablet dorazil poštou. Ďakujem Stanleymu za pomoc pri riešení problému. Každopádne už je po dvoch mesiacoch problém vyriešený
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Som rád, že tablet už dorazil, nech dobre slúži! Ešte raz sa ospravedlňujem za dlhšie čakanie, budeme sa snažiť, aby boli v budúcnosti všetky výhry doručované rýchlejšie.
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.