Zaujímavosti zo sveta pokru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Odoslaťod admin 19 Jan 2017 14:47

Diskusia k článku: Zaujímavosti zo sveta pokru

Hviezdami určite nabitý $300k Super High Roller Bowl pozná svoj termín. Štartuje nová séria s názvom Pa***Poker LIVE, ktorá hráčom prinesie podujatia s mnoho miliónovými garanciami.

$300k Super High Roller Bowl

Jeden z najdrahších turnajov roku, $300k Super High Roller Bowl bude aj tentokrát bez rake. Počet účastníkov je obmedzený na 50, pričom 15 z nich je zarezervovaných pre celebrity. Aj preto sa očakáva, že turnaj s buy-inom $300,000 bude vypredaný veľmi rýchlo.

Termín $300k Super High Roller Bowl je určený na máj, teda tesne pred štartom World Series of Poker 2017. Titul bude obhajovať Rainer Kempe, ktorý minulý rok v head upe zdolal Fedora Holza. Prvý ročník tohto podujatia vyhral v roku 2015 Brian Rast. Tento rok by si mal víťaz z kasína Aria v Las Vegas odniesť zhruba tretinu z očakávaného prizepoolu $15,000,000.

Pa***Poker LIVE
Pa***Poker zhruba pred týždňom oznámila že v roku 2017 zorgaizuje sériu pod názvom Pa***Poker LIVE, ktorej hlavnými ťahákmi budú turnaje s buy-inom $5,000 a názvom Pa***Poker Million. Tieto eventy by mali garantovať niekoľko miliónový prizepool.

Prvý takýto turnaj by sa mal odohrať v Playground Poker Clube Montreal, na ktorý sa môžete na PartyPokri...

Celý článok =>
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Zaujímavosti zo sveta pokru

Odoslaťod ThomasSVK12 19 Jan 2017 16:14

Nazdar. Len taká rýchla otázka. Včera som bol na home games, turnaj 10€ unl rebuy + addon. Blinds 500/1000. Mid position raise 2500, BTN call, SB call. Ja BB AcKc. Jasná voľba raise. Zobral som svoj BB naspať a hodil tam 8000 bez žiadneho slova. No a teraz hráč na BTN (btw. bývalý šampión MSR :D) mi povedal, že to je len call. Vraj keď som na SB alebo BB, tak pred raisom musím povedať raise. Nestači len hodiť chipy do hry. Nehádal som sa ním, lebo som si nebol v tomto úplne istý. Viete niekto ako to je správne? Dik za radu.
ThomasSVK12

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod marcellko 20 Jan 2017 15:44

A ako dopadla táto hra, kto ju vyhral a tak ... Ináč podla mňa keď ideš zvyšovať nemusíš nič hovoriť. (asi sa chcel lacno pozrieť na flop a skúsil to na teba a vyšlo mu to). Napríklad na BB by bol hráč ktorý nemôže rozprávať(choroba, úraz, od narodenia), tak ako by asi povedal že zvyšujem. Ak sa mýlim sorry
marcellko

Založený: Dec 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod ThomasSVK12 20 Jan 2017 17:32

:D nehádal som sa s ním aj keď som si bol na takých 90% istý, že mám pravdu ja a ked chcem raisnuť z SB/BB stačí keď dám viac ako jeden chip...tým automaticky raisujem...tam išlo hlavne o to, že on tvrdil že keď som SB/BB a chcem raisovať, tak nemožem zobrať BB naspať a hodiť chipy...ale musím povedať raise až potom sa možem dotknuť chipov, ktoré mám vnútri...bola to samozrejme pičovina :D chlap mi ešte povedal, že kde ma naučili hrať poker :D ale bol som ticho, lebo je starší a nechcel som sa hádať :D a hra dopadla tak, že flop bol Q T 2 rainbow...SB bet, ja som bol strašne deep takže call...mid position all in...BTN fold, SB allin a ja som to foldol...obidvaja ukázali Q T...a turn 10...takže aj keby zaplatím tak som drawing dead...takže nakoniec mi to zachránilo pár litrov, lebo keby raisujem preflop, dostanem call od troch...SB check...ja pravdepodobne c-bet...dostal by som allin a musel by som zahodiť :D takže pohodička...dnes idem s tým "šampiónom" zase hrať...takže mu to dnes vysvetlím :D
ThomasSVK12

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!