Februárové turnaje o Playstation 4 a Apple TV
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Februárové turnaje o Playstation 4 a Apple TV
ludia kde najdem ten turnaj ?? mne ho tam neuakzuje nechapem :/
- St1hajk3r
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Bol v záložke Restricted, ako písal Rimmer príspevok pred tvojou otázkou...
Keď vyberieš v lobby herne Stoly, potom Turnaje, tak priamo nad zoznamom turnajov sú zase ďalšie filtre, kde treba vybrať Restricted. Snáď si sa nakoniec do turnaja dostal, ak nie, tak ti to dúfam pomôže aspoň budúci týždeň.
Keď vyberieš v lobby herne Stoly, potom Turnaje, tak priamo nad zoznamom turnajov sú zase ďalšie filtre, kde treba vybrať Restricted. Snáď si sa nakoniec do turnaja dostal, ak nie, tak ti to dúfam pomôže aspoň budúci týždeň.
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
Dobrý deň,
koho mám prosím Vás kontaktovať, ak som vyhral tento turnaj?
Ďakujem za odpoveď
Ďakujem za odpoveď
- giantman
- Založený: Jan 2010
Turnaj o Playstation 4 si nakoniec zahralo spolu 47 hráčov, ktorí pridali k Playstationu do prize poolu ohromných $382 - kto by to bol pred turnajom povedal Kto ste nehrali alebo ste nedopozerali turnaj do konca, rozpis cien spolu s poslednou rukou turnaja si môžete pozrieť na obrázku.
Gratulujem k výhre, cenu bude posielať priamo 8***oker, takže by ťa mali v blízkej dobe kontaktovať. Ak by sa ti náhodou neozvali do piatku, napíš nám na promo@pokerportal.info, ale malo by to ísť hladko
Komu sa dnes nepodarilo skončiť ITM, netreba vešať hlavu, už budúci týždeň hráme rovnaký turnaj o Apple TV, všetklým!
giantman napísal:Dobrý deň,
Ďakujem za odpoveď
Gratulujem k výhre, cenu bude posielať priamo 8***oker, takže by ťa mali v blízkej dobe kontaktovať. Ak by sa ti náhodou neozvali do piatku, napíš nám na promo@pokerportal.info, ale malo by to ísť hladko
Komu sa dnes nepodarilo skončiť ITM, netreba vešať hlavu, už budúci týždeň hráme rovnaký turnaj o Apple TV, všetklým!
- Nancya
Nancya napísal:Gratulujem k výhre, cenu bude posielať priamo 8***oker, takže by ťa mali v blízkej dobe kontaktovať. Ak by sa ti náhodou neozvali do piatku, napíš nám na promo@pokerportal.info, ale malo by to ísť hladko
Dakujem pekne, keby nieco ozvem sa
- giantman
- Založený: Jan 2010
V dnešnom turnaji si spolu zahralo o pridaný Apple TV 29 hráčov, ktorí spolu vytvorili okrem spomínanej pridanej ceny prize pool $230. Gratulujeme všetkým ITM hráčom
- Nancya
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.