Turnaj v BB
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Turnaj v BB
V sobotu 12. Mája 2007 sa kona maly turnaj v Banskej Bystrici. Presnejsie v casti Podlavice v pizzerii - krcme s nazvom Limba. Predpokladany zaciatok je okolo 14:00 - 14:15 a pocet ludi okolo 10. Ak chces prid aj Ty ! Ukazat svoje skill =D BUY-IN: 100 Sk alebo 150 Sk ( je to symbolicky, nakolko je to prvykrat co sa takto zideme ), rozdelenie vyhier podla dohody.
- My1st.GAME
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Turnaj
hodte nejake info, kto bol, kolko vas bolo, kto vyhral a tak...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Turnaj
Bolo fajn, ked berieme do uvahy, ze to bol nas prvy turnaj, aj ked musky to, samozrejme malo. Ale verim ze casom ich vychytame;)
Turnaj sme hrali 10 ludia, buy in 100SK, ceny 1. 500 , 2. 300, 3. 200. Hrali sme 3x turnaj.
Mne sa pacil suboj proti bratovi (Petrovi), ja AA on AQ, na flop prislo Q reraisli sme sa na 1/2 vkladu, po turne A sme sa reraisli do ALL-inu:)
Este bol pekny suboj poslednych 3 hrajucich ludi. Mal som J7, druhy hrac QQ, na flope sa mi objavilo J, reraisli sme sa na ALL-in(to som uz myslel ze budem treti, vyplatia ma a idem out), ale na river mi prislo J:)
Popri turnaji hrali vypadnuti hraci mensie ring hry, som mal zelenu 7, druhy hrac zelene A, na turn prislo 365 zelene, raisli sme sa mierne, na turn prisla zelena 4, my sme sa reraisli na max, takze som s cistou postupkou dal esovy flush!!
A na zaver perlicka hned pri prvej hre turnaja, na flop prislo 10 8 10, turn 10, river 10!!!
Urcite to dalsi vikend zopakujeme, sledujte diskusiu, o vsetkom Vas budeme vcas informovat;) Srdecne su pozvani vsetci zaujemcovia!
Turnaj sme hrali 10 ludia, buy in 100SK, ceny 1. 500 , 2. 300, 3. 200. Hrali sme 3x turnaj.
Mne sa pacil suboj proti bratovi (Petrovi), ja AA on AQ, na flop prislo Q reraisli sme sa na 1/2 vkladu, po turne A sme sa reraisli do ALL-inu:)
Este bol pekny suboj poslednych 3 hrajucich ludi. Mal som J7, druhy hrac QQ, na flope sa mi objavilo J, reraisli sme sa na ALL-in(to som uz myslel ze budem treti, vyplatia ma a idem out), ale na river mi prislo J:)
Popri turnaji hrali vypadnuti hraci mensie ring hry, som mal zelenu 7, druhy hrac zelene A, na turn prislo 365 zelene, raisli sme sa mierne, na turn prisla zelena 4, my sme sa reraisli na max, takze som s cistou postupkou dal esovy flush!!
A na zaver perlicka hned pri prvej hre turnaja, na flop prislo 10 8 10, turn 10, river 10!!!
Urcite to dalsi vikend zopakujeme, sledujte diskusiu, o vsetkom Vas budeme vcas informovat;) Srdecne su pozvani vsetci zaujemcovia!
- Maximus
turnaj
presne tak, na to ze to bol nas prvy turnaj bolo celkom fajn ;-)
- My1st.GAME
Bedlak
Podľa mňa bol úspech sme sa zišli 10 hráči. Aj keď sa ten "turnaj" dosť vliekol, nabudúce treba jednoznačne dealera. A k tej hre s QQ vs. 77, sedmička na turne zachránila moje skills :) Ešte ma zaujíma či vám išiel večer bus?
- themaiky
Termin Tunaja
No neviem. Navjhodnejsie dni podla mna piatok/sobota. Tak aby to vyhovovalo co najvacsiemu poctu ludi. Mohol by aj dobehnut aj ti co hraju iba online v BB.
- bedlak
- Založený: Jan 2007
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.