Mike Sexton opúšťa po 15-tich rokoch WPT pre pozíciu predsedu Pa***Poker!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Mike Sexton opúšťa po 15-tich rokoch WPT pre pozíciu predsedu Pa***Poker!

Odoslaťod admin 23 Máj 2017 08:50

Diskusia k článku: Mike Sexton opúšťa po 15-tich rokoch WPT pre pozíciu predsedu Pa***Poker!

Ikona World Poker Tour, Mike Sexton, končí ako dlhoročný televízny komentátor tour, ktorá sa z ničoho vypracovala na jednu z najpopulárnejších pokrových show všetkých čias. Sexton síce zavesil pomyselný mikrofón na klinec, ale určite nehodlá skončiť s pôsobením v pokrovom priemysle.

„Bolo mi cťou spolupracovať s World Poker Tour od jej založenia v roku 2002,“ uviedol Sexton vo vyhlásení pre WPT. „Keď WPT odštartovala, bol to splnený sen, pri ktorom som bol od samého začiatku a videl som ako WPT zmenilo pokrový svet navždy, čo bolo úžasné. A ešte výnimočnejšie to bolo vďaka tomu, že som to mohol celý čas prežívať s mojim spolukomentátorom Vince Van Pattenom.“

Mike Sexton a Tony Dunst

Tony Dunst, ktorý pravidelne vystupoval v televíznej show WPT a niekedy sa dokonca podujal aj na úlohu nahradenia Sextona, ktorý predviedol niekoľko deep runov na WPT, teraz preberie žezlo v komentovaní po legende WPT.

Počas dlhých 15-tich rokoch Sexton precestoval s WPT celý svet a aj vďaka nemu sa stala WPT jednou z najznámejších a najsilnejších značiek v priemysle. Sexton, ktorý bol hlavnou tvárou WPT, stihol tiež vo svojej kariére získať zlatý WSOP náramok a minulý rok aj vytúžený titul WPT v Montreale, čo vyústilo do členstva v Pokrovej Sieni Slávy.

Sexton sa však nechystá do dôchodku, ale bude v priemysle pracovať...

Celý článok => Mike Sexton opúšťa po 15-tich rokoch WPT pre pozíciu predsedu Pa***Poker!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!