Príchodom júla odchádza zo Slovenska online poker!
Re: Príchodom júla odchádza zo Slovenska online poker!
Doxxbet:
UPOZORNENIE
Herňa DOXXbet poker s poľutovaním oznamuje svojím hráčom ukončenie svojej pôsobnosti na online pokrovom trhu ku dňu 30.6. Od 1.7. nebude možné hrať poker v herni DOXXbet. Všetci naši hráči si budú môcť previesť svoje zostatky zo siete HIVE na svoje DOXXbet účty najneskôr do 30.6. po tomto dátume budú zostatky prevedené automaticky.
S pozdravom DOXXbet tím.
Celkom by ma zaujimalo preco prave Doxxbet skonci s pokrom na Slovensku, ked oni asi ako jediny tu maju pobocku kde pokracuju zo sportovymi stavkami...
UPOZORNENIE
Herňa DOXXbet poker s poľutovaním oznamuje svojím hráčom ukončenie svojej pôsobnosti na online pokrovom trhu ku dňu 30.6. Od 1.7. nebude možné hrať poker v herni DOXXbet. Všetci naši hráči si budú môcť previesť svoje zostatky zo siete HIVE na svoje DOXXbet účty najneskôr do 30.6. po tomto dátume budú zostatky prevedené automaticky.
S pozdravom DOXXbet tím.
Celkom by ma zaujimalo preco prave Doxxbet skonci s pokrom na Slovensku, ked oni asi ako jediny tu maju pobocku kde pokracuju zo sportovymi stavkami...
- Hicks
- Založený: Dec 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Tiez si myslim ze to mohla byt celkom dobra konkurencna vyhoda oproti ostatnym. Mozno to s tou kamennou pobockou neni jediny problem pri ziskavani tej licencie...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ako na P****Stars by som si určite nedovolil použiť proxy, na nejakom ipokri to majú asi u prdele ale PS ti zmrazí účet a tie peniaze už neuvidíš.
- soram
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Dnes som sa na túto tému bavil s kamarátom poliakom. U nich je online poker zakázaný už dávno no P****Stars klient ani stránka do dnes nebola zablokovaná a všetci si veselo hrajú. Vraj vyberaju peniaze len na skrill, neteller, nie na bankové učty a všetko je ok. Snaď to aj u nás bude rovnako.
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Uz vysiel zoznam..888.com je na zozname..
- Dveesa
- Založený: Júl 2017
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Dveesa napísal:Uz vysiel zoznam..888.com je na zozname..
Kde je ten zoznam ?
- ssttss
- Založený: Apr 2017
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
ak je tam spomenuty B**n.com plati to automaticky aj na Pa***Poker ? rovnako napr luckyace
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Ako casto ma byt ten zoznam updateovany?
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.