Moneybookers VERSUS Visa

Príspevky zo starej diskusie

Moneybookers VERSUS Visa

Odoslaťod chris_ambri 16 Máj 2007 13:16

Ahojte. Doteraz pri deposite aj pri výbere som používal jedine VISA kartu. Rozmýšlal som o moneybookers, ale neviem či sa to oplatí. Ak máte v tom skúsenosť, mohli by ste mi predstaviť výhody a nevýhody(kolko si bere kto poplatky za vklady a výbery a tak.......tie poplatky ma dosť zaujímajú). Dúfam, že budete ochotný ma oboznámiť s informáciami novými pre mňa.
chris_ambri

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

lol

Odoslaťod jonatanko 16 Máj 2007 13:38

to si nevies precitat sam na internete na www.moneybookers.com
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

chris

Odoslaťod pavjan 16 Máj 2007 14:45

pouzival si ju aj pri vybere? v akej banke mas kartu? Ja som minule cashoutoval asi 12000sk na kreditku. kartu mi prekreditovalo a ked som volal tatrabanke aby mi prekreditovanu ciastku poslali na ucet tak mi napisali ze sa to neda. pritom sa to da len nechcu(povedali mi ze sa to da len v pripade ked su tie peniaze z mojho uctu takze tym potvrdili ze sa to da)... preto som sa nasral a rusim u nich ucet *****.
pavjan

Jednoznacne moneybookers

Odoslaťod vlade 16 Máj 2007 21:31

tie poplatky su smiesne, myslim ze to je 1.8%, to je podla mna celkom fit, ked vyhras 100 dolacov tak niekomu dat 1.8% neni az taky pruser...

Perfektne mi cez MB funguju vklady a vybery na vsetky herne (ktore to podporuju), tiez vyber na kartu a dobanky.

Rovnako vklad z karty/banky je bez problemov...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Jednoznacne moneybookers

Odoslaťod chris_ambri 16 Máj 2007 21:56

diky vlade, konečne odpoved, ktora ako tak suvisi s mojou otazkou, nie jak MR.jonatanko :), ja mam ucet vo VUB, start konto a vpoho mi tam celkom funguje vklad a vyber z virtualnou plat.kartou VISA, mal by som si zistit tam aky poplatok si uctuju a porovnam s tym 1,8 u MB.
chris_ambri

presne tak, jednoznacne moneybookers

Odoslaťod keso26 16 Máj 2007 22:20

prevody na a z hracskeho uctu su bez poplatkov, tak isto prevod z bank. uctu na MB ucet. Spoplatneny je len prevod z MB na bank. ucet alebo iny ucet MB. A ked mas problem, tak je tam fajn podpora. A limit 25K EUR/90 dni je tiez v poradecku, len sa musis verifikovat okrem bank.uctu aj adresou a kreditkou.
Ak sa chces cokolvek opytat, tak kludne napis, ja uz som s nimi riesil vsetko mozne aj nemozne cez support :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: presne tak, jednoznacne moneybookers

Odoslaťod chris_ambri 16 Máj 2007 22:33

diky moc "keso26", prave taketo odpovede od skúsených "harcovníkov" som očakával. takže v priebehu tohoto tyždna si to určite zriadim. Takže ked si poslem z hráčskeho účtu napr. z betfairu na MB, tak to bude zadara?tak isto z MB napr. do Carbonu bude zadara? ak som dobre poxopil tak ano.
chris_ambri

Re: presne tak, jednoznacne moneybookers

Odoslaťod balak55 16 Máj 2007 22:37

ja zase s moneybookers zase dobre skusenosti nemam, pouzivam ho sice teprve 14 dni ale vklad na U***et pres nej mi trval dva dny (chyba U***et) a na vyber z pitbullpokru cekam od nedele do ted (ovsem taky ne chyba moneybookers ale herny), takze kdyz to shrnu tak vsechny me transakce s moneybookers skoncili nezdarem, ale uvidime do budoucna treba se to zlepsi, aspon doufam
balak55

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

chris

Odoslaťod keso26 17 Máj 2007 09:03

presne tak, pochopil si to spravne, MB si neuctuje ziadne poplatky, ale stretol som sa v podmienkach jednej bookie, ze si za prevod na MB uctovali nejake percento, ale to je len jedna zo 100, zo strany MB ziadne poplatky nie su. Problem by mohol nastat pri registracii, ak by si bol mimo Slovenska, pretoze ako prvu a primarnu banku musis mat slovensku.Potom uz mozes mat aj anglicku a kadejaku inu.A prevody z MB na bank.ucet sa realizuju tiez najlepsie do slovenskej banky, pretoze ak si to posles napriklad do anglickej, tak zaplatis poplatok za medzinarodny prevod, kedze oni to posielaju zo slovenskej (Tiez jedna z veci, ktore som riesil, zatial u nich nie je mozne poslat peniaze pokial si slovak a mas ucet v GB poslat peniaze na svoj ucet v GB z ich GB uctu, vzdy to musi odchadzat z ich bank. uctu statu, ktoreho si obcanom).
Celkovo som ale velmi spokojny, peniaze v bookies aj v pokrovych herniach su pripisane okamzite (len sportingbet je vynimkou,ked ale uskutocnis prevod a zavolas na support,tak Ti to do 15 min. pripisu, inak asi za jeden den). Naopak s5 na MB ucet to trva cca 1-2 dni.Zalezi zase od stavkovej, alebo pokr. herne (vynimka je pinnaclesports, ktory to posielaju do 30 min.)
Ak by si cchel, poslem Ti link, cez ktory sa zaregistrujes ;) ..potom budem mat z kazdeho Tvojho prevodu smerom k obchodnikom 0,6% proviziu (cize zo 100 EUR to bude 60 centov :-D ), max. ale 100 EUR/90dni (ak sa nemylim). Nie je to sice moc, tak ale ked je ta moznost, tak preco nie, ze ? :)
Obrázok používateľa
keso26

chris, balak

Odoslaťod keso26 17 Máj 2007 09:08

..este som zabudol, s U***et skusenosti nemam, ale na carbone boli peniaze okamzite, ako aj vsade inde.Ako ale pise balak, tie zdrzania nesuvisia z MB, ale z hernami.Zalezi, kedy to poslu, pretoze ak to spravia, tak to mas na MB ucte okamzite, t.j. hned ako to poslu.
Obrázok používateľa
keso26

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!