Známy prvý zoznam zakázaných stránok!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Známy prvý zoznam zakázaných stránok!

Odoslaťod admin 17 Júl 2017 16:47

Diskusia k článku: Známy prvý zoznam zakázaných stránok!

Finančná správa dnes podľa plánu zverejnila zoznam zakázaných internetových stránok zaoberajúcich sa hazardom. Sú medzi nimi aj veľké spoločnosti, no zatiaľ ich nie je veľa. 8***oker svoje brány už zatvára! Ktoré stránky sú aktuálne "nelegálne" a čo bude nasledovať?

Ako sme vás ešte pred začiatok júla informovali v tomto článku, Finančná správa bude od dnes 17.7.2017 každý týždeň prichádzať s aktuálnym zoznamom zakázaných internetových stránok zaoberajúcich sa hazardom. Podľa zákona neskôr majú tieto nelicencované (zakázané) stránky (online herne) blokovať.

No postup nie je až tak dramatický. Pokyny sú v tejto štátnej inštitúcii nastavené tak, že nelicencovaným firmám (resp. spoločnostiam ktoré majú licenciu v EU, ale nie v SR) najskôr pošú výzvu, aby ukončili prevádzku. Lehota na splnenie výzvy je 10 dní. Počas výzvy samozrejme môže prebiehať komunikácia medzi Slovenskou republikou a prevádzkovateľmi hazardných hier, no vďaka nastaveniu zákona (o ktorom sme vás informovali tu) nič konkrétne prevádzkovatelia nedosiahnu. Treba len dúfať, že zákon sa po letných prázdninách zmení, a to po tlaku Európskej asociácie...

Celý článok => Známy prvý zoznam zakázaných stránok!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Známy prvý zoznam zakázaných stránok!

Odoslaťod Miyako 17 Júl 2017 16:54

nemám slov....dementný nápad dementnej vlády... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Miyako

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod swain 17 Júl 2017 17:04

Miyako napísal:nemám slov....dementný nápad dementnej vlády... ll:

Čo si si zvolil , to máš , nabudúce k volbám zodpovednejšie mladý muž..... :dzejkej:
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod nabokow 17 Júl 2017 17:08

tohto trolla by ste uz mohli zabanovat niekto
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod palo1973 17 Júl 2017 17:35

Prijimam pokrovych utecencov,vybavim simku rakusku aj prihlasenie na pobyt,pocet miest je obmedzeny,poprosim spravy
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Miyako 17 Júl 2017 17:39

swain napísal:
Miyako napísal:nemám slov....dementný nápad dementnej vlády... ll:

Čo si si zvolil , to máš , nabudúce k volbám zodpovednejšie mladý muž..... :dzejkej:

Skôr mám to, čo si nám zvolil ty, pretože ja som nikoho zo súčasnej vládnej koalície nevolil.

btw. medzery sa dávajú len za čiarkami (pred nimi nie).
Miyako

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod vlade 18 Júl 2017 00:36

Pre mna bol ten zoznam celkom prekvapenim, ja osobne som tam ocakaval v prvej varke poriadnu nadielku, myslel som ze tam bude okolo 100-200 firiem, cize to, ze ich tam supli 10 si teda celkom neviem vysvetlit.

Dobre, ked este dalsich 7 kontaktovali, to teda znamena, ze celkovo posobi na svete 17 firiem, ktore prijimaju vklady na hazardne hry od Slovakov?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod 64garry64 18 Júl 2017 10:23

Podarilo sa uz niekomu vybrat peniaze z 888? Mne to vypise ze moj ucet sa neda verifikovat. Prihlasoval som sa cez link v maily. Nejaky solve?
64garry64

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roy016 18 Júl 2017 13:06

64garry64 napísal:Podarilo sa uz niekomu vybrat peniaze z 888? Mne to vypise ze moj ucet sa neda verifikovat. Prihlasoval som sa cez link v maily. Nejaky solve?

Mne to islo bez vacsich problemov. Aj ked mi to heslo zobralo az na druhykrat (cca po hodine), ale islo to. Skus im napisat email.
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod Lmasteeer 19 Júl 2017 11:28

Zdravím.
Ja mám tak isto problém vytiahnuť peniaze z účtu 888. Najprv sa mi nedalo vôbec prihlásiť ani cez cashier. Teraz mi to už funguje, zadám všetky potrebné údaje k vyplateniu a potom mi vyhodí, že "Something went wrong..." a mám zavolať na nejakú linku. Volať tam nebudem, bohvie koľko by účtovali za ten hovor a čo to je za krajinu.
Vedel by niekto nejaké riešenie? Nejde o mnoho peňazí, ale nerád by som ich stratil.
Lmasteeer

Založený: Júl 2017
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!