Hra s KK na ruke
Re: Re: jaaaaj
ja na toho svojho stale cakam. Tento bol Tvoj prvy, alebo uz ich mas viac ? :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: jaaaaj
asi pred rokem na starem sportingbet jsem mel uz jeden :) takze druhy - vcera mi ale pomahal *DRINK* Kozel :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
su to svine
v blave na garante - rozda sa prv ruka. zahasim cigaretu, otocim jednu kartu Kh, otocim druhu kartu Kc. snazim sa maskovat slnecnymi okuliarmy to zvlastne iskrenie v ociach ked vidim ako si traja hraci predomnou davaju navzajom reraisy. stastny jak blcha ich doublujem a oni idu so mnou.
Flop AJ10.
Rais od spolohraca - double pot
a bolo po mojej erotickej fantazii. a aj po peknej kopke chipoch. tak som foldol (inak ruky ma nejak nechceli posluchat a zvlastne jak sa karty lepili na prsty ale nakoniec som to so strasnym smutkom foldol)
jeden hrac call
turn K
davam sa sit out a po prvej ruke sa idem vyvetrat a oplachnut na hajzel.
ale stale mam KK radsej jak AK. AK ruku uz normalne psychicky nezvladam. ked otocim pocket AK dostavam zachvaty uzkosti a paniky (to bude nieco z detstva len neviem co )*JOKINGLY*
Flop AJ10.
Rais od spolohraca - double pot
a bolo po mojej erotickej fantazii. a aj po peknej kopke chipoch. tak som foldol (inak ruky ma nejak nechceli posluchat a zvlastne jak sa karty lepili na prsty ale nakoniec som to so strasnym smutkom foldol)
jeden hrac call
turn K
davam sa sit out a po prvej ruke sa idem vyvetrat a oplachnut na hajzel.
ale stale mam KK radsej jak AK. AK ruku uz normalne psychicky nezvladam. ked otocim pocket AK dostavam zachvaty uzkosti a paniky (to bude nieco z detstva len neviem co )*JOKINGLY*
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
KK
Ja to KK zvyknem raz za cas hrat aj takto: dam all in, pockam kolki ma dorovnaju. Hraci ukazu karty a vtedy sa rychlo otocim od monitoru. O 15 sekund sa pozriem naspat a skontrolujem, na ktorom mieste som vypadol a kolko som za to vyhral :)
-
Rissso - Príspevky: 88
KK
Hra s KK...v ziadnom pripade slow play, to je najvacsia chyba aku mozes urobit, nevravim ze aj tak nevyhras ale je to riskantne...
raise pre-flop aspon 5xBB, cim sa zbavis ludi so smejdovymi kartami a vyhnes sa pripadnym dvom parom typu 7 4 a zaroven dostanes aj nejakych ludi s Q alebo A do hry, no a potom si uz len pozries flop co pride, ak tam je eso tak tam supni stavku tak polku potu, ak Ta niekto callne,tak fold...smola.
No a samozrejme ak dostanes call all-in na pre-flop sup tam s tym a dufaj,ze to vyjde.
raise pre-flop aspon 5xBB, cim sa zbavis ludi so smejdovymi kartami a vyhnes sa pripadnym dvom parom typu 7 4 a zaroven dostanes aj nejakych ludi s Q alebo A do hry, no a potom si uz len pozries flop co pride, ak tam je eso tak tam supni stavku tak polku potu, ak Ta niekto callne,tak fold...smola.
No a samozrejme ak dostanes call all-in na pre-flop sup tam s tym a dufaj,ze to vyjde.
- jankohldm
- Založený: Máj 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.