Hra s KK na ruke
Ted jsem prohral s KK
Turnaj 7$ buy in...hodne lidi call ja rais 4x bb nekdo za mnou all-in vsichni fold ja call...mel 710 bez barvy flop 237 turn j a river 7...fakt idiot:(
- ralferi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ted jsem prohral s KK
KK su fakt nespravodlive karty :( Ja nechapem takych luckerov co maju 7 10 off a daju allin. Ved to im musi uplne prepinat v hlave... :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
KK
Na KK prehrávam skoro stále už mi ide poriadne na nervy už to budme zahadzovať ale vždy to tak láka. No samozrejme že keď mám AK na ruke tak po ese sa zľahla zem ale keď mám KK a dorovná ma zúfalec s A2 tak mu prídu minimálne dve esá. Ach jaj. Už som prišiel o pekných pár doláčov s KK :( Ale inak pohoda však je to len hra :)
- Heavenly
- Založený: Feb 2007
uz som na to prisiel
ked odisiel vlade, tak na K-K sa zacalo vyhravat :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: uz som na to prisiel
Presne tak, ako som vypadol tak sa vam s KK zacalo darit. Skoda ze sa na Carbone neda pisat do chatu po vypadnuti z hry :(
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: uz som na to prisiel
Neboj vlade, aj Ty raz zacnes s K-K vyhravat ;) ..inac prvy krat sa mi dnes stalo,ze ked mi prislo na ruku,som si nepomyslel "super" ale "do ...." :-D
Hej,skoda ze sa po vypadnuti neda pisat na chat,asi jedina chybicka krasy,ktora mi na carbone vadi.
Prvy krat pisem z mobilu,stiahol som si kvoli tomu Operu mini a funguje super.S byvalim prehliadacom mi neslo prihlasit,tak odporucam.
Este rychla gratulacia AC k vitaztu a utekam, cafte !
Hej,skoda ze sa po vypadnuti neda pisat na chat,asi jedina chybicka krasy,ktora mi na carbone vadi.
Prvy krat pisem z mobilu,stiahol som si kvoli tomu Operu mini a funguje super.S byvalim prehliadacom mi neslo prihlasit,tak odporucam.
Este rychla gratulacia AC k vitaztu a utekam, cafte !
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
K-K
Mno mne prislo na ruku K-K... Dorovnal som blindy 0.1/.02 USD a raise na 1 USD.. 3 foldli, jeden dorovnal... Na flop prislo K-(srdce)10-(srdce)J(pika)...Bolo tam sice nebezpecenstvo straightu, a mozno aj flush draw...Ale riskol som a raisol o 2 USD... Chlapik iba call.... Cudoval som sa, myslel som ze blafuje... Na turn prislo K... Dal som check, chcel som zahrat slow play pred riverom, co bolo moja osudna chyba...Na river prisla 9srdcova...Nehladiac na nebezpecenstvo som bezhlavo dal ALL-IN, co cinilo okolo 17 USD... Chlapik z fleku CALL... Vylozil som sa, a ocakaval som, ze pot sa prenesie ku mne...Ale ded som zbadal, ze chlapik ma J-Q v srdciach, skoro som rozbil monitor... Takze...Mame podobnu skusenost, akurat ze ja som s K-K-K-K PREHRAL... :p:p VELA STASTIA PRI DALSEJ HRE S K-K :P
- Ace
- Založený: Feb 2007
uz aj ja
pridavam sa do klubu pani: pred chvilou 500 dolacovy freerol na expekte reku zahram si. Kh Kc, blindy 75/150 ja okolo 4500 chipov. jeden call, dealer raise na 300 SB fold, ja reraise 1200. jeden fold, dealer call.FLOP: Jh 9h 6d ja bet 300 on call. turn 4c ja all in 2900 on call. Ukaze Kd Qs hovorim pohodicka... a river ??? uhadli ste: 10s chytil straight.. no co uz.
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
nadherny call s mojej strany
ja na bb 0,25 usd k 5 on zvysil na 1 usd ja call
flop : 975 on all in s 7 usd ja call ukazal mal kk ja ze uz som v pi.. a turn 5 a river 3 ja win najkrajsi moj call zatial :D
flop : 975 on all in s 7 usd ja call ukazal mal kk ja ze uz som v pi.. a turn 5 a river 3 ja win najkrajsi moj call zatial :D
- skmatt
- Založený: Apr 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.