Fedor Holz končí ako ambasádor GGPoker a oznamuje semi-dôcho

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Fedor Holz končí ako ambasádor GGPoker a oznamuje semi-dôcho

Odoslaťod admin Včera, 08:00

Diskusia k článku: Fedor Holz končí ako ambasádor GGPoker a oznamuje semi-dôchodok od pokru

Jeden z najznámejších hráčov modernej éry pokru Fedor Holz oznámil, že po šiestich rokoch končí vo svojej úlohe ambasádora na platforme GGPoker. Nemecký profesionál, známy aj pod prezývkou CrownUpGuy, sa rozhodol nepredĺžiť spoluprácu a naznačil, že sa postupne stiahne aj z aktívneho hrania.

Holz uviedol, že sa chce viac venovať osobnému životu a novým projektom. V roku 2026 plánuje založiť rodinu a zároveň spúšťa vlastný investičný fond, ktorý sa má stať jeho hlavnou pracovnou prioritou. Pokru sa úplne nevzdáva, no podľa vlastných slov plánuje hrať už len príležitostne – napríklad jeden či dva turnaje série Triton Super High Roller Series ročne.

„Poker mi dal neuveriteľnú slobodu a množstvo príležitostí. Mohol som cestovať po svete, spoznať úžasných ľudí a vybudovať život, ktorý dnes mám. Vždy pre mňa bude veľmi špeciálny,“ napísal Holz na sociálnej sieti X, kde zároveň poďakoval komunite aj tímu GGPoker za spoločné roky.

Počas pôsobenia v GGPoker zastával Holz aj dôležitú pozíciu v oblasti integrity hry. V roku 2024 prevzal úlohu, ktorú predtým zastával Jason Koon, a jeho cieľom bolo najmä bojovať proti data miningu a zlepšiť bezpečnosť hry na platforme. Hoci v posledných rokoch nebol tak často viditeľný na turnajovej scéne, jeho práca sa sústredila práve na zákulisné...

Celý článok => Fedor Holz končí ako ambasádor GGPoker a oznamuje semi-dôchodok od pokru
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!