CEASAR POKER CLUB

Príspevky zo starej diskusie

CEASAR POKER CLUB

Odoslaťod pokerhero 08 Jún 2007 00:19

V mene vsetkych kamosov co hravaju poker na nete chcem povedat, ze sa vsetci tesime, ze vznikol v Bratislave konecne klub, ktory nema v Cechach a na Slovensku konkurenciu. Prostredie uplne super, vynikajuca poloha, velmi siroky vyber v bare a profesionali, ktori tam pracuju. Niektori dileri sa este trchu potrebuju zepsit, ale pracuju na sebe.

admin: prispevok bol skrateny, pretoze bol posudeny ako neplatena reklama.
pokerhero

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to pokerhero

Odoslaťod mateo111 08 Jún 2007 01:07

no teda ty nevies co je dobre, bol som tam raz a vacsi chaos v peniazoch som nikdy nevidel, berie si z prize money pre delaerov aj pre seba aj do rocneho a aj do mesacneho potu, v bare teple napoje a zetony bez hodnoty ak toto nema konkurenciu tak ty si asi z lazov lol
Dag je obycajny podvodnik co viem vsetci nanho nadavaju ako ich oklamal atd.. ..
posledny garantovany bol 100000 a prize money bol 94000 az ked ho upozornili hraci tak najskor sa vykrucal a potom to upravil tomu sa hovori fakt seriozne!!
mateo111

Založený: Máj 2007

--LOL--

Odoslaťod Peter 08 Jún 2007 02:09

No ja sa pos...m, ked tuto temu nenacal ten panacik co si hovori \"organizator\" v tom ich ceasar clube len pre svoju reklamu. Ze profesionali ktori tam pracuju, ved pri vacsom turnaji mu tam dealovali hraci ktori tam chodia hrat a pred 2-3 mesiacmi ani nevedeli ze existuje aj THP, a siroky vyber v bare asi mysli tu teplu colu nalievanu z dvojlitrovky co kupil v Tescu. Pajac. Sa cudujem ze sa ten anglican znizil k spolupraci s takym klubom.
Peter

Založený: Máj 2007

Reakcia

Odoslaťod ccpoker 08 Jún 2007 11:16

Asi sa patri vyjadri tak skusim co najstrucnejsie :

1. chaos v peniazoch nie je ... Vsetko co a ako sa odpocitava z vybranych penazi je uvedene na info letaku k turnaju. Co sa provizie pre klub tyka, tak u nas nie su turnaje napr. 300 + 100, ale len 300 a pre klub ide 10 % poplatok.

2. napoje neboli dobre chladene asi prve dva tyzdne, po dvoch tyzdnoch pribudla velka chladnicka a vyrobnik ladu, cize uz su uplne studene ...

3. vyber alko a nealko napojov je u nas najsirsi v Ba na 100 %. dovod rozlievania nealka je ten, ze zial nemame priestor na sklad.

4. zetony nam dodaval Pa***Poker a su docasne... a hodnoty troch farieb pre turnaj, respektivne dvoch pre cash si zapamata kazdy pokrovy hrac...

5. ku garanciam. je rozdiel medzi money-pool a prize pool ... prize-pool su ciste peniaze na vyhry, money pool su peniaze vyzbierane celkovo a z nich sa odpocitavaju polozky presne ako to je uvedene pri kazdom turnaji na informacnom letaku. a neslo o upozornenie hracov, ale dopisanie rebuyov a addonov podla papierovych podkladov (kedze nazivo sa zapisuju do notebooku podla toho ako kricia dileri rebuy).

6. O vztahu ludi ku klubu svedci fakt, ze nam kazdy den pribudaju novi clenovia, vacsinou odporuceni ludmi, ktori ku nam chodia.

7. Keby som chcel reklamu, tak si ju na pokerportali dohodnem oficialne bez akychkolvek problemov.

Je nam jasne, ze nie vsetkym sa clovek zavdaci. Jedna vec je ista, cas ukaze, ake miesto zaujme Ceasar v ramci pokru na Slovensku, a my verime, ze to bude miesto lidra, co uz naznacil prvy mesiac fungovania, ktory nakoniec predcil nase ocakavania.

keby mal niekto nejake otazky, rad ich zodpoviem na adrese dag@ccpoker.sk, kedze tento prispevok nepisem anonymne ako ostatne zucastnene strany :)

Dag
ccpoker

hehe

Odoslaťod jonatanko 08 Jún 2007 11:35

len tak dalej -:))) v kazdom pripade treba pochvalit pekne vysvetlenia -:))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 11 Jún 2007 21:51

Takze hosi hlavne klidek. Osobne som bol otestovat v caesars cash game a nenasiel som
nejake zavazne nedostatky. Ano dealeri sa obcas pomylili ale kedze sme tam hrali cash game do rana do 09:00 tak to beriem ako uplne prirodzenu vec a skor sa im cudujem, ze sa im tak dlho chcelo byt s partickou "mierne" podgurazenych hracov. Osobne podla fotiek som si to predstavoval vatsie. Obsluha ok a hraci moc prijemny. Pokial nieco chce nieco napisat k Ba klubom tak nech sa paci v diskusii ale nech to ma nejaku uroven a nie osocovanie a nadavky. Kazdopadne kto len obcas chodi si zahrat v Ba poker vie, ze medzi dvoma Ba poker klubmi zuri konkurecny boj. Pre hracov je to samozrejme dobre, kluby su vseobecne na to ako kratko funguju na dost vysokej urovni. Takze este raz ked kritika tak konstruktivna a hlavne bez nadavok a urazok. Myslim, ze vsetky tri kluby v Ba si zasluzia respekt. Ked sa niekom nepaci SPZ, Caesars alebo All in nech tam proste nejde a ide tam kde mu to vyhovuje. Myslim, ze sa to casom prirodzene vykristalizuje kto sa stane pomyslenou slovenskou jednotkou..
cstrike22

AJ ... na to som vypadol

Odoslaťod luBOSSko1 22 Jún 2007 12:40

tak včera som bol v Blave z roboty a večer som skúsil turnaj v Caesars club Deep stack freezout.
Čo povedať ... VADILI MI TAM ZáSADNE 2 VECI ...že mi tam pri stole vykali (asi vyzerám starší) a že som skončil 5. (tesne za peniazmi) ....inak hra naživo ma asi dostala ...:)
keď otestujem ešte ďalšie kluby budem porovnávať, ale včera to bolo pre mňa v maximálnej pohode ....
luBOSSko1

cash

Odoslaťod cstrike22 25 Jún 2007 10:41

jako v caesars sa od piatku asi 21:00 do soboty 16:00 nonstop hrala brutalna cash game. Hralo asi 9 ludi a rano na stole bolo okolo 130-140K blindy 25/50 :-)
cstrike22

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!