Podivná situace na Carbon pokru

Príspevky zo starej diskusie

Podivná situace na Carbon pokru

Odoslaťod maracash 11 Jún 2007 11:19

Včera jsem se rozhodl že okusím partii na carbon pokru. Přihlásil jsem se na freečko a vyhrál dolar a půl. 3el jsem na cash a vyhrál další doláč. Za své dolary a půl jsem se registroval do turnaje 2+0,2 buy in. Celkem nás hrálo 35 tj. 70 d. prize. Když nás bylo jen 5 u stolu, tak se mi to kouslo a odpojilo mě to.. Myslel jsem si že je chyba v mém připojení a tak jsem se zkusil přihlásit na jinek server a to šlo, ale na Carbon ne. Na všechny servery jsem se mohl připojit jen Carbon nešel. Taklhe to trvalo asi půl hodiny a jak už asi tušíte, když jsem se tam konečně dostal byl jsem pěkně ostrouhanej..a už jsem neměl šanci se zas vschopit. Nevim co to mělo znamenat, ale pěkně mě to nasralo...
maracash

Založený: Máj 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

chyba

Odoslaťod maracash 11 Jún 2007 11:20

2 dolary a půl
maracash

Re: chyba

Odoslaťod vlade 11 Jún 2007 11:31

To sa z casu na cas stane v kazdej herni, normalne im kludne napis ze co sa stalo a oni ti pri najmensom vratia buy-in z toho turnaja...

Mne sa toto stalo uz aj v inych herniach (CD poker, Expekt, P****Stars, Wi****m hill) a vzdy som dostal naspat minimalne vklad, takze nemal by byt problem ani u teba...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: chyba

Odoslaťod LoLiPoP 11 Jún 2007 16:03

Tak na P****Stars se me to nikdy nestalo ale je fakt ze herny jako CDPoker expekt atd. jsou na nic. FTP, PS. To jsou top herny
LoLiPoP

Založený: Mar 2007

re:lolipop

Odoslaťod koubis12 11 Jún 2007 16:40

jak muzes ze sebe vypustit takovou kravinu*STOP*jak dlouhohrajes poker?respektive jak dlouho hrajes na soucasnych hernach CDpoker a expekt poker?
koubis12

Založený: Jún 2007

op

Odoslaťod maracash 13 Jún 2007 09:00

No je pravda že na expektu se mi to taky ještě nestalo. Stalo se mi to několikrát v cash games na betwinu. Nejlepší bylo, když jsem měl pocket aces a odpojilo mě to... no holt se musim smířit s tím že se todle v online pokru může stát a hodit to za hlavu. Jinak mě to celkem zklamalo na carbonu se mi až do této chvíle líbilo... Asi vyberu bank a přejdu jinam
maracash

Expekt

Odoslaťod themaiky 13 Jún 2007 09:30

Včera som hral Expekta, ale ten soft išiel so slowly. Čo sa deje? :(
themaiky

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!