hudba a poker
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
hudba a poker
Pocuvate hudbu ked hrate poker ? Nerozptyluje Vas hudba ? Ma pocuvanie hudby vplyv na Vas vykon ? : ) U mna je to tak ze sa dokazem viac sustredit ked je ticho !
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
hudba...
takmer na kazdom live turnaji ma polovica hracov na usiach sluchatka, tvaria sa jak komba Iveyho a Helmuta a pri tom hraju rovnako nahovno ako ked si ich o 30 minut daju dole a vypnu mp3 player. Ja osobne rad komunikujem s hracmi, pocuvam co sa deje za stolom a bavim sa.
pri pokri sa da okrem sedenia, tvarenia sa jak profik (a pritom hrat jak moron - najma na poslednom turnaji v blave som mal cest s hosanom, ktory mal ku kazdej hre poznamku, svojim postojom jasne ukazoval, ze kvalita hracov je hlboko pod jeho uroven, pravidla vedel najlepsie on aj ked usporiadatel a krupieri vzdy tvrdili opak, hlavne, ze do breaku dal 6 rebuys, potom addon a desat minut po breaku uz sedel v autobuse a siel domov ) aj celkom slusne zabavit.
Myslim, ze na slovensku je to viac menej imageova zalezitost. Preto ma vie vzdy neskonale rozveselit, ked mi za stol dojde chlapec, ktory nasadi brile, sluchatka jak z buldozeru a do prveho breaku uz sedi za barom a nadava s jakymi luckermi bol za stolom. na dalsom turnaji ho uz nikdy neuvidite.
pri pokri sa da okrem sedenia, tvarenia sa jak profik (a pritom hrat jak moron - najma na poslednom turnaji v blave som mal cest s hosanom, ktory mal ku kazdej hre poznamku, svojim postojom jasne ukazoval, ze kvalita hracov je hlboko pod jeho uroven, pravidla vedel najlepsie on aj ked usporiadatel a krupieri vzdy tvrdili opak, hlavne, ze do breaku dal 6 rebuys, potom addon a desat minut po breaku uz sedel v autobuse a siel domov ) aj celkom slusne zabavit.
Myslim, ze na slovensku je to viac menej imageova zalezitost. Preto ma vie vzdy neskonale rozveselit, ked mi za stol dojde chlapec, ktory nasadi brile, sluchatka jak z buldozeru a do prveho breaku uz sedi za barom a nadava s jakymi luckermi bol za stolom. na dalsom turnaji ho uz nikdy neuvidite.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: hudba a poker
Jasne, ze ma hudba vplyv.
Ste nepozerali vcera 'Slunce, seno, jahody' ? :)
Ste nepozerali vcera 'Slunce, seno, jahody' ? :)
- jazvec
- Založený: Feb 2007
Re: hudba a poker
Ja si najradsej pustam pesnicku I am loosing my favourite game :), vtedy sa mi najviac dari...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
hudba
pavjan nice :-D :-D som sa schuti zasmial. ja ked hram online tak vatsinou bud pozeram nejaky film ktomu alebo pocuvam kabat, roxette..A na piatkovo-sobotnajsej session v caesars bola najoblubenejsia pesnicka u ludi ked pustili v radiu Z. Prednu Ked to nejde tak to nejde :-D
- cstrike22
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 8 hostí.