CD poker 100 bubakov
Re: Re: Re: Re: Re: blablabla
Si si isty?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: blablabla
jo jsem si jistej!*IN LOVE*
- Boro
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: blablabla
?????????? Vlado, bude z toho domov mladeze, alebo seriozny portal?????
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: blablabla
Na druhou stranu je pravda, ze by vypsaná premie neměla smysl, protoze většinou se na turnaj nesejde 15lidí!...asi by jsi ji dostat měl!*THUMBS UP*
- Boro
mail nedosiel
este nedosiel mail kua :/
- skmatt
- Založený: Apr 2007
1zart1
Ale ved vies ako to bolo s tou premiou, museli sme urcit spodny limit poctu hracov, je mi luto ze to vyslo akurat takto na teba a preto som ti poslal tu premiu ktoru som poslal.
Ten limit hracov preto, lebo predstav si situaciu, ze by hrali dvaja hraci, z toho by vzdy jeden vyhral (ten isty) a to by sme pri 2 hracov naozaj nemali z coho dat. Ked som vypisal tu premiu, tak som automaticky predpokladal ze bude aspon 15 hracov, vobec ma nenapadlo ze nas bude stale rovnako.
Tiez neni jednoduche vybavit od tych herni po 500 dolarov od kazdeho, naviac titan poker pridal do kazdeho turnaja este 25$, pokerportal dava kazdemu hracovi co dosiahne 150 bodov navyse 25 Euro...
Ten limit hracov preto, lebo predstav si situaciu, ze by hrali dvaja hraci, z toho by vzdy jeden vyhral (ten isty) a to by sme pri 2 hracov naozaj nemali z coho dat. Ked som vypisal tu premiu, tak som automaticky predpokladal ze bude aspon 15 hracov, vobec ma nenapadlo ze nas bude stale rovnako.
Tiez neni jednoduche vybavit od tych herni po 500 dolarov od kazdeho, naviac titan poker pridal do kazdeho turnaja este 25$, pokerportal dava kazdemu hracovi co dosiahne 150 bodov navyse 25 Euro...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.