CD poker 100 bubakov
Re: Mam napad
Nerozumiem, co riesime. Je nutne znasobit pocet hracov, ziada si to herna? Je predsa x inych portalov cez ktore sme sa neregistrovali a tak ich turnaje nehrame a nikdy ma nenapadlo im to nejak vycitat, tak nech ty co sa neregistrovali cez tuto stranku nech s tym jednoducho zmieria a hotovo. Kazdemu nevyhovies aj ked sa postavis na hlavu
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Mam napad
Ja mam na Bubaky smulu, zatim mne to bestialne ojebalo vzdy zkraje :-) Ale hraval jsem to jen ted, kdyz bylo do sto lidi, pokud bude zase plno nezvanych hosti tak to ztrati naboj... Proc je problem s tim jak to bylo doted? Vzdyt to se osvedcilo ne? Mohl tam kazdy kdo si udelal registraci pres tento server a o to preci slo, to byla ta konkurencni vyhoda!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Mam napad
Tak sleduji ze jsme posledni dobu se zartem naladeni na stejnou vlnu :-) Jeste tak mit stejnou formu v OPT jako ma on... :-D
-
Re: Re: Re: Mam napad
:) je nas vic :) ta forma snad jeste prijde ;-) uz jen tri krat opakovat vcerejsek a mam ho :-D :-D :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Mam napad
No, asi preto, ze sa to teraz robilo na poslednu chvilu (lebo tam zasa zaspali) to musi byt dnes na heslo, uvidime ak by sa tam nenamrvili cudzinci, tak ja by som to tak aj nechal, ved nech si zahrame. Ale uvidime, vecer budeme mudrejsi.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Mam napad
kdy zacina registrace ? musim byt v 19:30 mimo, ale do hodky se vratim ;-)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mam napad
Vlado, pozri sa kolki z tych co sa domahaju hesla hra úplatene OPT a vsetko je jasne
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mam napad
Opet mi zart mluvi z duse :-D Napadlo mne to same, spousta lidi si tady na pokerportal vzpomene jen kdyz chteji jit do turnaje zadarmo ale aby podporili dalsi projekty, tak to neeee ...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mam napad
to je CZ a SK pohava :( zadarmo at mne roztrhne (at se druzi staraji) =-O
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.