StansPoker
pre Katarinu
Doufám, že na mě pamatuješ s tím trikem!? chichi
- Boro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vraceny buy
jj, ja jen proto, ze znam mnoho hracu z "freeroll", kteri vlasne hraji systemem "Allin se vsim" a porovnavam to s nami, kteri hrajem placene turnajiky nebo cashgame a tedy pouzivame jiny "pokrovy" system
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Tricka ja rad
To zni zajimave, asi se necham nalakat :-D Hodim si tam symbolickych 30usd a uvidime jak se bude darit na turnajich pro Cechoslovaky...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: APminer
csstriku, to tedy budeme dva :-D vcera jsem si to vyzkousel na Expekte (omylem) uz ani nevim s cim blbym a hned jsem mel doublestack, coz mne nastartovalo az k 3. fleku :-D :-P
-
Re: Tricka ja rad
taky bych rad tricko, ale byl jsem moc rychly a regnul jsem se pred akci :( a tak az ho dostanes, tak se v nem prides aspon ukazat :-D
-
sl. Katarinka
pekne prosim *IN LOVE* (kdyz uz jsem nafasoval PokerPortal, at je muzu menit) :-D
-
CASHBACK FREEROLLY exkluzivne pre Cze/Svk hracov+promo
Vsimol som si že turnaj vyzaduje hesielko, kto a kedy ho bude rozposielať
- OndrejSK
Tak bohuzel mi se pri logovani ukazuje tohle...
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.