StansPoker
Nove Lobby
Stans Poker se neustále snaží vylepšovat vaše pokerové zážitky. Od 22. srpna bude k dispozici úplně nový software.
Viac informacii mozete najst na http://www.stanjames.com/poker/Promotion.aspx?xml=Home_NewLobby.xml&sm=mg20078215125
Viac informacii mozete najst na http://www.stanjames.com/poker/Promotion.aspx?xml=Home_NewLobby.xml&sm=mg20078215125
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tricko a siltovka
Chcela by som sa opytat, ci dosiel vsetkym balicek s trickom a siltovkou vsetkym hracom, ktori sa zaregistrovali u Stans poker medzi 8. augustom a 14. augustom. Taktiez sme posielali balicky hracom, ktory sice uz mali ucet otvoreny predtym, ale do poker herne vlozili prvykrat peniaze v tychto datumoch. Ak sme niekoho vynechali tak nam prosim dajte vediet a balicek vam zasleme. *THUMBS UP*
- katarina SJ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
tak to se moc omlouvám ,že mě tak dlouho trvalo to pochopit a cením si moc vaší pomoci!Stan james poker se mě líbí hlavně nedělní turnaj s kvalifikací 100Rh.
Dík moc za pomoc a doufám že se na mě nezlobíte,proto jsem TRDLO!!!
Dík moc za pomoc a doufám že se na mě nezlobíte,proto jsem TRDLO!!!
- trdlo
- Založený: Apr 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
*JOKINGLY**JOKINGLY**JOKINGLY*
Dakujem. To viete, ze sa na Vas nehnevam, ved sa to nakoniec vyriesilo a vsetko ste pochopili. Ja sa ospravedlnujem tiez, ze som Vam to nevysvetlila jednoduchsie hned na zaciatku. Zelam Vam vela stastia a uspechov v nasej herni.
Dakujem. To viete, ze sa na Vas nehnevam, ved sa to nakoniec vyriesilo a vsetko ste pochopili. Ja sa ospravedlnujem tiez, ze som Vam to nevysvetlila jednoduchsie hned na zaciatku. Zelam Vam vela stastia a uspechov v nasej herni.
- katarina SJ
Re: Tricko a siltovka
mne tiez este neprisiel balicek, snad zajtra pride *THUMBS UP*
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: balicek
Este neprisli? Aha ono je to vlastne iba pondelok, posielane boli myslim v stredu alebo vo stvrtok. Myslim, ze to trva tak pet pracovnych dni z Gibraltaru na slovensko. Tak by ste ich mali ocakavat tento tyzden. Ospravedlnujem sa, nenapadlo ma, ze je to len tak kratko. :-[
Mne sa zdalo, ze som ich balila uz daaaaaavno. lol *JOKINGLY**JOKINGLY**JOKINGLY*
Mne sa zdalo, ze som ich balila uz daaaaaavno. lol *JOKINGLY**JOKINGLY**JOKINGLY*
- katarina SJ
Re: Re: balicek
hehe, vy ste v Gibraltare ?..ja som myslel, ze ste niekde nablizku :-P ..inak ten novy look sa mi paci, stare lobby sa mi zdalo trochu neprehladne, teraz to ale vyzera o dost lepsie *THUMBS UP* ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Tricko a siltovka
Takze my co jsme byli moc rychli (registrace i vlozeni penez - opakovane pred 8.8.) budeme chodit nahati a s holou hlavou :-D *SLZA* :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.