StansPoker
Re: uz je to ok
Link, ktory je nizsie, je iba na stanjames.com, na UK stranke je link odlisny.
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ake je heslo?
Heslo bolo posielane poker portalom dnes, taktiez ho najdete v teme iba pre cz/sk.
- katarina SJ
Re: Re: totally confused
ak budete mat problem s prihlasenim, tak najlepsie bude ak nas kontaktujete na LIVE chate, kedze je to rychlejsie. Do tejto diskusie nechodim velmi pravidelne, takze je mozne, ze niekedy dostanete odpoved aj po niekolkych hodinach. *THUMBS UP*
- katarina SJ
“Hawaii 501 Bounty” tournament.
..hral vcera niekto tento turnaj ?..ja som o nom nevedel (az dned som checkoval postu) a len by ma zaujimalo, kolko bolo hracov, vyska prizepool a ci sa niekomu od nas nepodarilo vyradit bounty hraca :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: “Hawaii 501 Bounty” tournament.
hehe, kukni nizsie, joco66 to vyhral a vo finale vyradil bounty hraca, bolo 70 hracov :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: “Hawaii 501 Bounty” tournament.
waaaau, parada, gratulujem, sranda, ze ten nestastnik bounty vydrzal az do HU :) ..hehe, som si nevsimol, ze sa tu o tom taka diskusia rozbehla :) ..co ma ale mrzi je, ze som znova chybal na paradnom turnaji *SLZA* ..skoda, ze to SJ posielal az v den turnaja, som bol cely den prec a prisiel som az neskoro vecer :(
-
cant win today
dnes na weekly Copenhagen (121 ludi/12seats) posledna pol hodina a skoncil som 35.
1. ruka ja 77 vs 22, na flope hitnem set, super vysklada po river farbu
2.ruka ja ATs super JTo, na flop J
3. ruka ja TT, super 99, flop T-6-8, on all-in, ja call, turn 7 @= a na river (kde som mal 12 outs) 3
..niekedy sa clovek moze aj na hlavu postavit a aj tak si nepomoze, pride jedna seria proti luckerom a je out :-$ ..no yo, aj taky je poker :)
1. ruka ja 77 vs 22, na flope hitnem set, super vysklada po river farbu
2.ruka ja ATs super JTo, na flop J
3. ruka ja TT, super 99, flop T-6-8, on all-in, ja call, turn 7 @= a na river (kde som mal 12 outs) 3
..niekedy sa clovek moze aj na hlavu postavit a aj tak si nepomoze, pride jedna seria proti luckerom a je out :-$ ..no yo, aj taky je poker :)
-
Re: cant win today
Ale nenadavaj, ved si skoncil o jedno miesto lepsie ako ja :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: cant win today
..hehe, skusime aj o tyzden, nie ?..ukazeme tym luckerom PPP - PokerPortalPower :-D
-
Re: hm
Vyber na kartu (visa) je neobmedzeny, min. 10libier alebo ekvivalent v inej mene. Transakcie su bezplatne.
Vyber na Mastercard nie je mozny. Ak ste vkladali cez Mastercard, tak vyber je mozny iba bankovym prevodom.
Vyber na Mastercard nie je mozny. Ak ste vkladali cez Mastercard, tak vyber je mozny iba bankovym prevodom.
- katarina SJ
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.