StansPoker
problem
problém mám s tím,že mě kolísá výkonost..a to jako hodně...a to si myslím že hraju stále stejně jako když se mě daří...chtěl jsem udělat nějaký hlubší rozbor..nějak se nemůžu pohnout dále...
stále se držím kolem nuly a né jít nahoru :)
stále se držím kolem nuly a né jít nahoru :)
- Liliputek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problem
tak pokial si z dlhdobeho hladiska na nule tak potom tvoja strategia nie je vhodna a znamena ze ked mas viacej stastia tak vyhravas ked menej tak prehravas, jedine co ti mozem poradit su knihy alebo pokrove videa kde sa ukazuju hole cards s tych najvacsich turnaj WSOP, EPT, WPT a sorry za tu moju prvi reakciu nemohol som si pomoct]:->
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: problem
Jen pockej joco, az dorazi chipfeeder na Klobasku a vyhraje ji, to nam ztuhne usmev na rtech :-D Ale neco mi rika, ze to driv ja vyhraji WSOP ...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: problem
tu reakci jsem trošku čekal..sleduju tady ty příspěvky často :) dík za odpověď :)
- Liliputek
Re: Re: učitel??
*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*:-D:-D:-D
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
lili
vubec si z toho nic nedelej ;-) mne to celkem slo cca 1,5 roku (mozna o nejaky tyden vic) a od konce rijna 2007 asi do poloviny unora NIC, NIC, NIC :-!
trochu jsem se uklidnil a pouzivam strategii :
nechodi, delam blbosti, nedari se - utecu od stolu a dam si radsi freeroll ;-)
jde to, jsem v klidu - trpelive cekam, obcas easy call a dojde-li zautocim 8-)
trochu jsem se uklidnil a pouzivam strategii :
nechodi, delam blbosti, nedari se - utecu od stolu a dam si radsi freeroll ;-)
jde to, jsem v klidu - trpelive cekam, obcas easy call a dojde-li zautocim 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: lili
problém je že jsem byl na 10 živých turnajích( za 3 měsíce) a vyhral jsem cca 40K ( nechlubím se) a ted na netu to prostě nejde..na živý už nemám čas...10hodin v praci 2 malé děti, nějaká ženská doma :-) hrát můžu jen po nocích...vím že se má hrát když je člověk v poho..ale to jsem málo kdy :-) dal jsem si pravidlo jeden turnajem max 20lidí...a ten večer končím...ale ani tak se mě nedaří..
- Liliputek
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.