StansPoker
Re: Re: Re: re
w444 odhalil si ma, ale musim sa priznat, ze dvakrat som ta ublufoval na rivery a hlavnme druhy x mi nebolo vsetko jedno, rozmyslal si uplne do konca
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: re
Zart gratuluji a diky, vsadil jsem na Tebe, tak se mi aspon trochu vratilo.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: re
vazne si na mna vsadil?? AC mal dobreho citaka, ked napisal, ze zaujimava je enklava s kurzom 29, myslim, ze vsetci sme boli na FT. Dakujem za gratulaciu
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: re
Jojo, na sebe, na vladusa, na tebe a na ralferiho.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: re
ja som tanulke tiez este kdesi pred prvou prestavkou pomohol s jej AJ vs moje AK :) ..samo ze doslo J, hehe, no yo, taky je poker.
..zart gratulujem, samo ze aj ja som mal na teba podane, takze tento pre mna nevydareny casback tour sa mi aspon vratil *THUMBS UP* ..si borec ;)
..zart gratulujem, samo ze aj ja som mal na teba podane, takze tento pre mna nevydareny casback tour sa mi aspon vratil *THUMBS UP* ..si borec ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: zart
Dakujem, ani teraz mi nie je jasne ci to bolo spravne zahodit, dolozili by sme dvaja, takze traja by sme hrali, no neviem, tu som to zahral na istotu. V turnaji som urobil niekolko ovela hlupsich chyb, nastastie sa to nevypomstilo, vaacsinou boli z nepozornosti, raz som si dokonca pomylil stoly, teda karty ktore som pri nich mal po flope;-) A to ten druhy bol v inej herni
- 1zart1
Re: zart
*THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
ja vsadil na zarta, gevlika, tanulku (aspon myslim), Ranka, vlada, Mateje a sebe) - takze *THUMBS UP* :-D
GRATULACE - zartik je proste klasa (ja vedel komu nechavam zbytek svojich chips :) )
ja vsadil na zarta, gevlika, tanulku (aspon myslim), Ranka, vlada, Mateje a sebe) - takze *THUMBS UP* :-D
GRATULACE - zartik je proste klasa (ja vedel komu nechavam zbytek svojich chips :) )
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: zart
no neviem :) nemal som asi nic silne :) .. takze je to jedno ale to A7 by som ja necallol :) proti 2. v chipoch :) mas odvahu no ! skoda ze neprisiel club hehe !!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.