StansPoker
Re: To: APminer
zastav se, mam dost i pro tebe ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: To: APminer
Prave som presiel okolo 9krizov *JOKINGLY* daj to vychladit 8-) pre mna staci tak *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* a potom @= :-D :-D :-D :-D :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
bounty na 200 added
..vsimol som si, ze vcera bola regnuta aj bounty_Zanet, tak som chcel vediet, ci bude chodit pravidelne a ci je na Zanetku vypisana odmena, alebo si vcera prisla len tak s nami zahrat, dik :) ..dufam, ze "a" je spravne ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: termin
Nahradny termin turnaja bude pravdepodobne vo stvrtok, este to naisto potvrdim behom dnesneho dna. Este raz sorry za vcerajsi vypadok. ;-)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: bounty na 200 added
Vcera som registrovala ako bounty_zanet, pretoze som testovala registraciu, kedze ste hovorili poniektory, ze ste sa registrovali a neukazalo sa Vase alias v turnaji, som sa potom aj odregistrovala a meno tam stale bolo. Takze nie nie je ziadna bounty vypisana na zanetku.
- katarina SJ
CZ/SK $200 added
Takze tymto potvrdzujem, ze nahradny turnaj sa uskutocni vo stvrtok 24. aprila. Turnaj najdete v lobby pod scheduled tournament - special. Heslo sa nezmenilo, to iste ako v pondelok. Registracia je otvorena.
p.s. Vsetkym hracom boli vratene buy-in zo vcerajsieho turnaja, robila som ich ja osobne, ked som niekoho vynechala tak dajte vediet a dame to do poriadku.
Prajem Vela Stastia!!!*THUMBS UP*
p.s. Vsetkym hracom boli vratene buy-in zo vcerajsieho turnaja, robila som ich ja osobne, ked som niekoho vynechala tak dajte vediet a dame to do poriadku.
Prajem Vela Stastia!!!*THUMBS UP*
- katarina SJ
Re: CZ/SK $200 added
Ja som svoj buy-in naspat nedostal...nick varin2929
- gamesy
- Založený: Mar 2008
Re: Re: CZ/SK $200 added
dostal ste buy-in, napisala som Vam email.
- katarina SJ
Ojojoj
Tak nam udelali z Hawaii rebuy, takze se tim prodluzuje herni doba o hodinu a pul minimalne...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.