StansPoker
Re: SJ
Na SJ je soft, který má žalostnou odezvu, ale tady byl rychlejší než svůj stín.Měls míň žetonů než BB, tak jsi byl dán automaticky do all-inu.Tady se ukazují karty až po ukončení výkladu na stůl aty jsi prohrál, tak se turnaj hned uzavřel aniž by jsi viděl ty karty.Je to ovšem blbé, ale mě se to stalo také a nejen v této herně.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: SJ
keso ver tomu ze som tam pozeral niekolko krat a nie je to tam, muck:)
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
Dnes je zasa Hawaii
tento krat je buy in 10$, zaciatok 21:30, je to freezeout (minule bol rebuy tusim) a garancia je 1200$
Odmeny za vyradenie:
hawaii501 - 501$
_Muffin_Man - 100$
a za vsetkych co maju pred menom Bounty_ - 50$
*THUMBS UP*
Odmeny za vyradenie:
hawaii501 - 501$
_Muffin_Man - 100$
a za vsetkych co maju pred menom Bounty_ - 50$
*THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
DOPRDELE UZ S POKEREM
... tak samo 25 left na Hawaii a vypadne herna - vse ostatni bezi jen SJ pise chyby a nelze se pripojit. Tohle snad neni pravda, Hawaii vedle na zidli a pokud to nejede jen mi tak prichazim o bety i nadeje
!
!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: DOPRDELE UZ S POKEREM
necuduj sa ze ti nesla SJ herna, hrac Hawaii zistil na konci turnaja, ze sedel na sietovom kabli :-$ tiez som sa nemohol dostat do SJ herne :(
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Hand of the Day
staci kdyz jsem Vam to posla na mail stanjames@poker.com???nejak dnes nefunguje customer service :(
- ralferi
Re: Hand of the Day
Ja to posilal na cesko@stanjames.com a Katarinka psala skoro obratem a vzapeti byl bonus pripsan :-)
-
Re: Re: Hand of the Day
asi to uz budu posilat taky jen Katarine :) jsem jim poslal mail a vzapeti odepsali, ze jsem nic nevyhral ze tahle ruka nebyla AK black, tak jsem jim poslal fotku a ta uz je presvedcila ze asi nemam haluze:)ale jinak diky za radu...treba se tam zitra taky uvidime
- ralferi
Re: Re: Re: Hand of the Day
Jojo pujdu zase zkusit, je to zabava a alespon mam zaminku zahrat si cash game, ke ktere bych se jinak nedonutil :-D
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.