StansPoker
Re: Pondeli Turnaj
Po tom turnaji 1000$ mesicni Leadeboard konci a rozdavaji ceny celkove?
- hooligan
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Pondeli Turnaj
1000$ Leadeboard se normalne dohraje do konce a ceny budou taky normalne rozdany. Zakaznicke centrum a specialni akce pro cechy a slovaky konci od 1.10.
- SJZanet
- Založený: Júl 2008
Koniec SKCZ
Hm, James asi chce, aby sme odišli. Škoda, lebo sa mi tam hrá dobre :). Majú najlepšie tlačítka na zaškrtávanie pri hre na viacerých stoloch.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
bye bye SJ
Katarinka odesla vcera *SLZA* a ja dnes ;-) mozna se vratim, mozna ne - WE WILL SEE :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
RH SJ
Ahoj, mám dotaz ohledne aktualni 1000 usd ligy, v pravidlech je napsáno, že kdo odehraje freeroll, nebudou se mu počítat RH body....tzn. že když jsem prvni frol hral, tak se mi nebudou body počítat i bez ohledu na to, jestli budu hrat druhý frol? Díkyy
- ToGi84
- Založený: Feb 2008
Re: RH SJ
Ahoj, doufam , ze jsem tvuj dotaz pochopila spravne ... kdyz hrajes freeroll, ziskavas body do Leadeboard tabulky, jenze potom jestli budes hrat cash nebudou se ti do tabulky zapocitavat body za RH. Pouze tem hracum kteri hraji pondelni turnaj a nasledne cash se zapocitavaji RH ;-)
- SJZanet
Re: bye bye SJ
Tak hodne stesti ;-) Treba se potkame v jine pokerove spolecnosti *THUMBS UP* Mej se*JOKINGLY*
- SJZanet
Žanet & Co.
diky
kdyz Vas rusi, tak uz to nebude mit tu pointu, skoda, byly to NICE akce *THUMBS UP*
tak i Vam vsem GL a jiste se nekde potkame ;-)
@->--@->--@->--@->--@->--
kdyz Vas rusi, tak uz to nebude mit tu pointu, skoda, byly to NICE akce *THUMBS UP*
tak i Vam vsem GL a jiste se nekde potkame ;-)
@->--@->--@->--@->--@->--
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
ještě dotaz
Oki, díky žanet, ještě bych měl dotaz. v článku se píše, že hráč může maximalne dosáhnout 100 bodu za 500 RH. To se myslí jako max za týden nebo za celé turné(4 týdny)?
A ještě...promo hand of the day opravdu skončila už 31.7.? všiml jsem si této promo pozdě a to ej very good promo.Nechcete ju třeba prodloužit? :)
A ještě...promo hand of the day opravdu skončila už 31.7.? všiml jsem si této promo pozdě a to ej very good promo.Nechcete ju třeba prodloužit? :)
- ToGi84
- Založený: Feb 2008
Re: ještě dotaz
Ahoj, hand of the day konci 30. zari. takze jeste muzes hrat :) 500RH muzes maximalne tydne. GL, mej se ;-)
- SJZanet
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.