StansPoker
PONDELNI TURNAJ!
Ahoj vsichni! Pondelni specialni turnaj Leaderboard pro Cechy a Slovaky bude v poker lobby v pondeli rano, takze se muzete registrovat az od pondelka. Heslo je " texasholdem" . Diky a GL Vsem! *THUMBS UP*
- SJZanet
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 501 hawai
Ahoj whale, tak jsem se ptala na pokerovem oddeleni a bohuzel kosile s podpisem nebude, protoze meli s tim nejake problemy v srpnu. :-|| Mej se ahoj
- SJZanet
Re: Omluva
Mal som tušáka, že ma tam nič dobré nečaká, preto som radšej fukol 5 $ na 2k G. :-|| 17. miesto zo 486 zúčastnených ma potešilo viac, ako keby si ma tam odpálil ;-)
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
POSLEDNI FREEROLL + POSLEDNI TURNAJ
Ahoj vsichni! Hesla na poslední dva turnaje jsou nedělní freeroll: 14. září, heslo "poslednifreeroll"pondělní Leaderboard: 15. září "zaverecnyturnaj". Výsleky budou zobrazeny a výhry vyplaceny ve čtvrtek 18. září. GL vsem! *JOKINGLY*
- SJZanet
support
proc nemuzu u Vas prevezt penize na ucet pomoci paysafecard.Na live suportu mi zdelili,ze z Cr to nejde.Pro me je to nejrychlejsi platba a u B**n mi to funguje okamzite.Chtel jsem vyzkouset i jine pokerove herny,ale vy ani betway,kteri tyto sluzby plateb nabizite,tak to z CR nefunguhe:-!
- ropak-1
$1000 Leaderboard
Ahoj vsichni! Takze konecne vysledky $1000 Leaderboard jsou na nasich strankach! Velka gratulace vitezi "lisaci90". Vyhry by mely byt na vasem uctu jeste dnes. Diky vam vsem za ucast a zaroven se loucim... *THUMBS UP**THUMBS UP**JOKINGLY* GL VSEM!
- SJZanet
Re: support
na nasich strankach v napovede mame napsano, ze se daji vlozit pres paysafe card penize v SKK. Ceska republika na strankach PaySafecard je nabizena, jenze u nas zatim nefunguje...
- SJZanet
Re: StansPoker
Ahoj,vie mi niekto poradit?V herni Stans mam zaregistrovanu kartu visa electron,doteraz sla bez problemov aj vyber aj vklady.No teraz mi vyber z karty zamieta,je to len nieco docasne,pre prechod na euro,alebo tu zrusili moznost pouzitie tohto druhu karty?Dakujem za radu.
- busik
- Založený: Dec 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.