ceny od pokerportalu
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
ceny od pokerportalu
Zdravim...zajímalo by mě jestli ještě můžu počítat s nějakou věcnou cenou z 10 000Sk SKCz Poker MAsters??? (Je to turnaj z 29.4.)
- ralferi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ceny od pokerportalu
Pozor, ceny za SKCZ poker master su od expektu a ked nam ich expekt neposle, tak ich samozrejme nemozeme poslat ani my vam :(. Minuly tyzden sme posielali postou ceny od pokerportalu, tak ti koho sa to tykalo sa dufam ze konecne dockaju...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: ceny od pokerportalu
no a ja pridam este ospravedlnenie....ceny sme rozosielali riadne na cas, zostalo relativne malo tych co sme im ceny neposlali. rozosielanie som mal nastarosti ja, avsak dosiel som k urazu /lezal som v nemocnici/ a kedze veci boli u mna a adresy komu ich treba poslat tiez, bola to neriesitelna uloha pre Vlada...
Takze este raz prepacte za oneskorenie a pevne verim, ze uz mate vsetci darceky od PokerPortalu, ktore si zasluzite. Rozosielal som ich zaciatkom minuleho tyzdna...
Takze este raz prepacte za oneskorenie a pevne verim, ze uz mate vsetci darceky od PokerPortalu, ktore si zasluzite. Rozosielal som ich zaciatkom minuleho tyzdna...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Re: Re: ceny od pokerportalu
šiltovka s logom expektu dorazila v poriadku,vďaka
- dusandd
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.