Poker Heaven freeroll
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: cizinci
Filtrace neprobiha na zaklade IP - to by som sa nemohol zaregistrovat do madarskeho freerolu. keby to bolo na zaklade IP adresy, nebolo by to tak jednoduche sa tam dostat hracom z inych krajin. Napr. na CD pokru je Klondike Poker Club freeroll len pre cechov a ja sa tam nemozem dostat aj ked viem heslo, lebo som slovak, lebo mam SK IP adresu a ta nejde len tak jednoducho zmenit.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: jojo
myslim ze to nebude az tak jednoduche zmenit si IP na IP krajiny, ktoru potrebujes, kedze softver herni vyuziva Javu, takisto ako sa to neda obist napr. pri rapidshare kde to Java odhali, lebo IP adresa sa neda zmenit pokial ju nezmeni provider a ten ti neda adresu inej krajiny, zmeni sa len proxy cez ktory pristupujes. a pochybujem, ze by sa niektory hrac s tymto trapil koli freerollu za par dolarov.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Re: cizinci
Tak to teda nevim, ale pro mě jsou slováci cizinci. A Česká republika a Slovensko jsou 2 různé státy*STOP*
- Zbyssek
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: cizinci
Haha, Zbyssek a to odvtedy odkedy ta parkrat vytrepali na OPT, ale ved to bolo z lasky, neber to osobne
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: cizinci
Myslim si ze to neni dobre vymysleny. Napriklad hrac Xeroxes je prihlasenej jak na ceskym tak na slovenskym freerollu ama u jmena dany Den Haag! Proste je to bordel. PokerHeaven by to mel zaridit tak aby tam byl ten kdo tam ma byt a ne ze si pujdu akorat zmenit nastaveni a hura na hru! nemel by to byt problem! Tohle me sere!
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
no
a som vonku z 32. miesta... :) snad nabuduce
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.