Dobry vecer,
mam jednu otazocku. Dnes som hral v bwine freeroll 500usd,skoncil som na 33.mieste co dava 7usd. Lenze v podmienkach maju napisane:
$500 Daily Freeroll. To release prizes you will need to collect 4 Player Points for every dollar of prize won. Already earned player points not included. Good Luck!
Znamena to, ze najprv musim z vlozenych penazi nahrat body a daju mi 7usd alebo mi daju 7usd a po splneni bodov mozem vyberat?..dakujem za odpoved
B**n poker
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: B**n poker
No ved skus pozriet na konto ci tam mas 7$ a ak ano tak je to prva moznost a ak nie, tak druha ;)
Kazdopadne 4 body za kazdy dolar by nemal byt problem nahrat, hlavne ak si skoncil na 33 mieste z tych 2000 alebo kolko hracov to tam teraz chodi ;)
Kazdopadne 4 body za kazdy dolar by nemal byt problem nahrat, hlavne ak si skoncil na 33 mieste z tych 2000 alebo kolko hracov to tam teraz chodi ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: B**n poker
praveze nemam,len som si myslel ze by mohli prist neskor. problem nahrat to neni, len tam nemam totiz ziadne love ani v moneybookri. a kvoli 7usd a este aj v men nie moc oblubenej herni na to kaslem
- kalish8
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.