CD poker...problém

Príspevky zo starej diskusie

CD poker...problém

Odoslaťod ladikaladik 24 Júl 2007 10:08

Potřeboval bych poradit páni hráči, můžete- li...... angličtina není pro mne zrovna to pravé ořechové...přihlásil jsem se na CD poker z jiných stránek, ale po prvním nalogování už mne to tam znovu nepustilo....jako username mi to vypisuje samo nějaké číslo a nebere to ani jedno z mých hesel, bohužel jiný účet nejde udělat....neporadíte mi....
ladikaladik

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: CD poker...problém

Odoslaťod keso26 24 Júl 2007 10:23

ako username mas automaticky po registracii prideleny CPRcislo, s tym heslom, ak si ho tri krat zle zadal, tak Ti ucet automaticky zablokovali, musis napisat na support nieco ako :
Dear CD Poker,
I used wrong password for a few times and my account has been locked. I would like to ask you about unlock my poker account.My username is : CPRxxxxxxx

Best Regards Meno Priezvisko ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: CD poker...problém

Odoslaťod ladikaladik 24 Júl 2007 10:27

děkuji...tak já to opíšu a pošlu....a uvidím.....
ladikaladik

Re: Re: Re: CD poker...problém

Odoslaťod cstrike22 24 Júl 2007 10:30

to mas preto, ze sa registrujes cez ine stranky :-P. Inak keso ti poradil dobre najskor ti ho blokli pre opakovane zadanie nespravneho hesla.
cstrike22

Založený: Jan 2007

Re: Re: Re: Re: CD poker...problém

Odoslaťod ladikaladik 24 Júl 2007 10:34

no jo teď už to vím že tu je to najlepšie...lol....ale každý dělá chyby, že jo...jen ještě doufám, že jsem jim v tom mailu moc nevynadal....díky chlapi
ladikaladik

Re: Re: CD poker...problém

Odoslaťod ladikaladik 24 Júl 2007 10:47

Keso tak jsem to tam opsal a zpátky mi přišla okamžitě asi robotem stránka v angličtině , ze který jsem ouplnej truhlík
ladikaladik

Re: Re: Re: CD poker...problém

Odoslaťod keso26 24 Júl 2007 12:37

neviem presne, ako je to v CD pokri, ale ak Ti odpoved prisla okamzite, tak to bol pravdepodobne automaticky odoslany mail s niecim akoze Tvoj mail dostali a cim skor sa pokusia vyriesit Tvoj problem, takze cakaj dalsiu postu ;)
..ak by si nahodou niecomu v maily nerozumel, tak to sem kopni a prelozime a nabuduce uz nedelaj chyby, jo ? :-D
Obrázok používateľa
keso26

jo chyby

Odoslaťod ladikaladik 24 Júl 2007 12:55

ale nedělej je když jsi trouba přes angličtinu jako já......... myslím si že mi píšou, že jim píšu z jinýho mailu nebo co to po mně chtěj........

This is Hazel from the Support Team.

Ladislav, we have received your email regarding your locked account, however as you have not written from the email address registered in your poker account we cannot assist you at this time. As a security measure, we request that you re-send us your concern using the registered email address which is ladislav.maly@seznam.cz.

Your cooperation is greatly appreciated!
ladikaladik

Re: jo chyby

Odoslaťod keso26 24 Júl 2007 13:45

jj, presne tak, z bezpecnostnych dovodov Ti samozrejme nemozu pomoct, kedze si napisal z ineho mailu, aky mas registrovany na ich ucte.
Obrázok používateľa
keso26

Re: jo chyby

Odoslaťod keso26 24 Júl 2007 13:50

..a samozrejme ze im to mas poslat este raz z adresy, ktoru mas registrovanu na ich ucte, som este zabudol napisat ;)
Obrázok používateľa
keso26

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!