Aká herňa???

Príspevky zo starej diskusie

este raz jackpot

Odoslaťod yegon 25 Júl 2007 18:05

tak som pre srandu pustil 3 tie 20$ jackpot stoly a musim povedat ze s tymi 1000 chipmi je to o drzku

ma to ale aj svoje vyhody
1. hra je velmi slaba - akoze klobaska je proti tomu ako WSOP :)
2. kedze fee je 1.5x vyssie clovek nazbiera viac bodov a rychlejsie uhra bonus
3. platia tri miesta a za tretie je este 0.5$ zisk - to je velka vyhoda oproti standardnym 6man SNGckam pretoze tie platia len 2 miesta
5. je to rychlo odohrate cca 40 min
4. clovek sa pomerne skoro dostane do allin/fold fazy a vacsina tych hracov co tam hra nevie co vtedy robit - ludovo povedane maju nasrate v gatoch :)

mal som aj celkom smolu ale v podstate standardnou hrou bez nejakych bluffov, ciste karty a matika som uhral 3 druhe miesta z 3 stolov

asi skusim par sto stolov odohrat a dam vediet ako to vyzera ci sa na tom da mierne zarabat a popritom lovit ten jackpot

Takisto som si pustil jedno 5$ SNG na Carbone, tam je tiez 1000 chipov a tiez je to pomerne zverina kym som zacal hrat bol som odblindovany na 700 a blindy 100/200 :)

no ale s neuveritelnym stastim mne vlastnym sa mi podarilo toto sng vyhrat - myslim ale ze tieto hravat nebudem. Jednak je tam strasne mrtvo a na spustenie mikrolimitoveho sng som cakal 15 minut a potom ta struktura je pomerne brutalna. Urcite by sa tam dal uhrat zisk ale asi budu s tak malo startovacimi chipmi velke vykyvy, lahko sa moze stat ze 10 po sebe vypadnes bez penazi a to je nemgut.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: este raz jackpot

Odoslaťod vlade 25 Júl 2007 18:08

Co sa tyka toho jackpotu, tak myslim ze aj ked skoncis X krat po sebe na druhom mieste, mas narok na neajaky mensi bonus, myslim ze okolo 200$, treba si to tam niekde pozriet :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

o o o

Odoslaťod yegon 25 Júl 2007 18:30

myslim ze je to 300$

malicky pruserik s tymi mojimi statistikami

tie cisla co som si myslel ze su ze kolko prvych miest po sebe som mal:
5 po sebe 11x
6 po sebe 0x
7 po sebe 0x
8 po sebe 0x
9 po sebe 1x

nie su prve miesta ale in the money cize jedno z prvych troch miest

6 vyhier po sebe som pocas tych 2200 odohratych SNG nemal ani raz - takze tolko k realnosti ziskania jackpotu :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: este raz jackpot

Odoslaťod tanulka 25 Júl 2007 19:15

K otazke preco chcem hravat s 1000 chipmi: hlavne kvoli casu, trvaju kratsie, tym padom stihnem viac odohrat, kedze viac odohram, rychlejsie zarabam a tiez mi nabiehaju rychlejsie body. Ja som ich hravala na I4poker, odohrate bolo za 30-45min., teraz hra trva niekedy aj 1,15h, co mi vobec nevyhovuje a celkovo mi to sedelo na moj styl hry ovela viac. Co sa tyka vykyvov, ako spominal yegon, praveze vobec neboli, vobec nebol problem dostat sa na platene miesto. Co sa tyka jackpotu, tak v mojej kratkej "kariere" sa mi raz podarilo vyhrat 4x po sebe a dostat sa na platene som nesledovala, mozno sa zadarilo aj viackrat, takze ta cena utechy by mozno nebola az taka nerealna. Som to pozerala, sa vyplaca za umiestnenie na 1. alebo 2. mieste za sebou 4,5,resp.6x, podla toho, ktory stol sa hra.
Ten Carbon asi nepripada do uvahy, ked je tam tak mrtvo, 15 min. cakat je des. Neviete este o niecom inom, moc by ste mi pomohli...
tanulka

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: este raz jackpot

Odoslaťod Tomda888 25 Júl 2007 19:41

A preco nechras Turbo SNG ?? Na PS hravam take a to trva do 35-40min .A ked hravas do 15$/SNG asi PS je najlepsia volba lebo hra dost vela slabich hracov.Ale Jackpot tam neni :(
Tomda888

Re: Re: Re: este raz jackpot

Odoslaťod tanulka 25 Júl 2007 20:25

Ved hram aj tie :), hram vacsinou naraz 1 turbac a jeden klasik,no takisto som hravala aj tie 1000 chipove, takze stale je to dlhsie:(.
No vyzera to tak, ze asi ostanem pri tomto, len asi zmenim hernu, len sa nejako neviem rozhodnut za ktoru...
tanulka

Re: Re: Re: Re: este raz jackpot

Odoslaťod vlade 25 Júl 2007 20:39

Skus poker room, tam su aj pre 5 hracov, alebo pacific, tam su aj ultra turbo (3 min blindy)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

tanulka

Odoslaťod keso26 25 Júl 2007 21:07

=-O ..ako dlho uz hras ?..v kazdom pripade Ta vitame medzi nami *JOKINGLY*

ja som v jackpot sng-ckach, ktore som spominal, dokazal vyhrat najviac 2x po sebe, 50 dolarovy som ale nehral.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Pa***Poker

Odoslaťod yegon 25 Júl 2007 21:22

Pa***Poker ma speed sng a ultimate bet ma turbo a este aj ultraturbo

vsetky turba/speedy by mali byt v priemere dohrate za 35-40 minut

myslim si ze PS turbo je idealne, rychlejsie blindy alebo nizsie startovacie chipy by znamenali ze niekedy sa ti stane ze sa vobec nedostanes do situacie stealnut blindy

ak na I4poker nebol problem dostat sa do penazi tak tam asi museli proti tebe hrat opice :) ale takych slabych protihracov uz v dnesnej dobe moc nenajdes

ak potrebujes rychlejsie zarabat tak radsej trenuj hru na viacerych stoloch, PS turba sa daju v pohode hrat 8-12 naraz chce to len trochu cviku
Obrázok používateľa
yegon

Re: tanulka

Odoslaťod tanulka 25 Júl 2007 21:47

vdaka za privitanie *JOKINGLY*, naostro hram od zaciatku roka, predtym som sa asi pol roka ucila na freeroloch a odkukávala od manzela :-D.
A srandujes, ze 50$? To ja hravam max. 5$, naviac si zatial netrufam, hoci som uz rozmyslala aj nad vyssimi, vsak ked to funguje na malych, malo by to aj na vyssich vkladoch, ale nejako sa este nato necitim :-[
tanulka

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!