Party Poker
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Party Poker
muj kamarad ma problem rika ze kdyz se chce zaregistrovat na partypokeru do frerolu pise mu to ze:Do you want to activate yuor Real Money account now.A on nevi co ma udealt aby se tedy mohl registrovat smozřejme pokud to che penize na ucet na party pokru tak to dat nemuze neam ucet a ni tolik penez diky za pomoc pokud nekdo vi co je spatne
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Party Poker
Treba tam vlozit peniaze...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Party Poker
netreba....treba len vypisat tie kraviny...ze meno adresu a spol a vytvorit si ucet an ktory by mu rpipadnu vyhru mohli dat..
preot to nejde...kym nemas real money account prakticky nemozes hrat nic kde mozes ziskat real money...
preot to nejde...kym nemas real money account prakticky nemozes hrat nic kde mozes ziskat real money...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Party Poker
ja som tam vypisal tie kraviny, ale real money mi nespravili az pokial som nedepositol
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
party
treba spravit deposit , to je jedna moznost a druha je ze na pokerstrategy spravis test podla toho navodu , ale budes musiet zvladnut teoriu Short stack strategy totalne do podrobna , (ktora je vlastne aj tak uplne nahovno lebo Maxbuyin je 100xlepsi)
a ked spravis uspesne test.... tak ti tak o 24hodin pride poziadavka aby si im poslal ofoteny obciansky a ked si potrvdia udaje .. tak do 72 hodin ti pride z nejakeho uctu 0,1usd... (tym vytvorili real moneyaccount) a potom ti poslu 50usd.... ked nahrajes potom standartnych 400party poker points.. tak dostanes 100usd . , Cize za 0sk vklad mozes mat 150usd zadarmo ... ja som tam zacal s 0usd teraz tam mam 420.... pre zaciatocnikov ako ja vyborna moznost vybudovat bankroll z nuly.
a ked spravis uspesne test.... tak ti tak o 24hodin pride poziadavka aby si im poslal ofoteny obciansky a ked si potrvdia udaje .. tak do 72 hodin ti pride z nejakeho uctu 0,1usd... (tym vytvorili real moneyaccount) a potom ti poslu 50usd.... ked nahrajes potom standartnych 400party poker points.. tak dostanes 100usd . , Cize za 0sk vklad mozes mat 150usd zadarmo ... ja som tam zacal s 0usd teraz tam mam 420.... pre zaciatocnikov ako ja vyborna moznost vybudovat bankroll z nuly.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.