Raked hands
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Raked hands
Tiez som sa chcel raz dostat na turnaj a nemal som odohrane dajake Raked Hands. Neviem co to je za podmienku to raked hands, to by mohol vysvetlit niekto skusenejsi =-O
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Re: Raked Hands
Cafte
Raked Hand je kazda hra pri stole /cash game/, pri ktorej ste vsadili a nezlozili karty pred flopom. Proste musite sa pozriet na flop.
Raked Hand je kazda hra pri stole /cash game/, pri ktorej ste vsadili a nezlozili karty pred flopom. Proste musite sa pozriet na flop.
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Re: Raked Hands
hral som Cash Games. sice len za par centov. aj som povyhraval nejake centy, takze urcite som hral aj po flope, ale ziadne Raked hands sa mi nepripisalo. tak ja uz neviem.
- jdobos
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Raked Hands
Aby se jednalo o raked hand, tak musi byt v banku minimalne 7usd, tj. tolik, aby poplatek pro hernu (rake) cinil alespon 0,50 usd! Hral jsi tedy na prilis nizkych stolech...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
Pokial viem o raked hand sa jedna vzdy ked si herne zobere z bank poplatok(rake), nezalezi na tom ci to je 1-2 centy, ci 1-2 dolare.
To o com si ty pisal, to by som skor povedal, ze su to VIP body, alebo tak nejak.
Sice v U***et nehram, ale vsade kde bolo treba raked hands to bolo tak.
To o com si ty pisal, to by som skor povedal, ze su to VIP body, alebo tak nejak.
Sice v U***et nehram, ale vsade kde bolo treba raked hands to bolo tak.
- megyo1
- Založený: Jún 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
toto mi prislo z U***et:
Informace o poplatcích
Rake je procentuální poplatek z banku, účtovaný hráčům za využití služeb pokerové herny. U***et stanovil pevnou tabulku poplatků, podle výše limitu banku a počtu hráčů u stolu.
U stolů s vklady $0,05/$0,10 a více bude odebrán z banku rake ve výši $0,01* z každých $0,20* (5%). Pokud jsou ve hře dva hráči, z banku bude odebrán rake $0,01* z každých $0,20* (5%), ale maximálně $1,00*. Pokud je ve hře 3 nebo více hráčů, z banku bude odebrán rake $0,01* z každých $0,20* (5%), ale maximálně $3,00*.
Ostatní stoly, u kterých jsou vklady nižší než $0,05/$0,10, budou předmětem poplatku rake ve výši $0,01* z každých $0,10* (pevná sazba 10%), ale maximálně $0,10*.
* Nebo příslušná měna stolu.
Este stale neviem kedy ziskam aspon 1 Raked Hands
Informace o poplatcích
Rake je procentuální poplatek z banku, účtovaný hráčům za využití služeb pokerové herny. U***et stanovil pevnou tabulku poplatků, podle výše limitu banku a počtu hráčů u stolu.
U stolů s vklady $0,05/$0,10 a více bude odebrán z banku rake ve výši $0,01* z každých $0,20* (5%). Pokud jsou ve hře dva hráči, z banku bude odebrán rake $0,01* z každých $0,20* (5%), ale maximálně $1,00*. Pokud je ve hře 3 nebo více hráčů, z banku bude odebrán rake $0,01* z každých $0,20* (5%), ale maximálně $3,00*.
Ostatní stoly, u kterých jsou vklady nižší než $0,05/$0,10, budou předmětem poplatku rake ve výši $0,01* z každých $0,10* (pevná sazba 10%), ale maximálně $0,10*.
* Nebo příslušná měna stolu.
Este stale neviem kedy ziskam aspon 1 Raked Hands
- jdobos
raked hands
zdravim, muže mi někdo vysvětlit jak funkuje to raked hands u U***et?
- Fillkill
- Založený: Nov 2007
raked hands
Tak už sem to pochopil :)
- Fillkill
- Založený: Nov 2007
RAKED HAND
Zdravim,
môžte mi prosím nejak stručne vysvetliť čo presne znamena v praxi
" 1 RAKED HAND in 24 hours required to enter "
Je to na viacerých freerolloch len mi bohužiaľ zatiaľ nejak "uniká" pointa RAKED HAND.
Dik
môžte mi prosím nejak stručne vysvetliť čo presne znamena v praxi
" 1 RAKED HAND in 24 hours required to enter "
Je to na viacerých freerolloch len mi bohužiaľ zatiaľ nejak "uniká" pointa RAKED HAND.
Dik
- schwamko
- Založený: Dec 2007
Re: RAKED HAND
Je tu už několikrát napsáno. Raked Hand je taková účast ve hře, kdy si herna odečte tzv rake (poplatek za hru). Je to tehdy, pokud se podíváš na flop. Pokud složíš (nehraješ), nebo sice hraješ ale někdo Tě vyžene před flopem, pak to raked hand není.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.