Russia - Czech republic/Slovakia
Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
Ahoj, nevíte někdo, jak to bude s těma buy-inama do denních turnajů, které měli dostat Ti, kteří se umístili v první desítce? Chris, dostal jsi ten bui-in do 175K GTD?
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
ahoj Ranku, no ten buy-in do 175k dostal Togisek84cz............ inac dneska mi volala ta managerka ceska z U***et, gratulovala a tak kecali sme dosť, pýtala sa ma na hernu čo sa mi páči a také, promo toto nové vyprávala na WSOP a tak že kufrik s poker setom mi až do 3 týždnov pošlu, ale žiadne ospravedlnenie nedodala že zle spravili prizepool v den turnaja. A ževraj aj dáky článok o tomto chystajú tiež tak som zvedavý vôbec čo z tej telef. výpovede tam dajú z mojich slov. Tie buy-in do denných turnajov guaranted aj mna ináč zaujimaju ale nečakaj nič velké, spomínali tam dake 3k guar., ale tam môže byť kludne buy-in 5 eur a bude tam 600 ludi : ))) takže to také bude podla mna.
- chris_ambri
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
mailem mi dosla pozvanka na 3k Guar - patek 22.2 ;-) uvidime, co to bude zac 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
jj...aj mne došla........škoda že je to o takom čase.....no nevadí no...........ináč tu je článok k bitke narodov dnes uverejnený (niektore vety nie su presné ako som ja posielal, napr. Rusi hrali agresívne,,,ja som napíasal Katke že teh rus hral to heads-up agresivne...ale nevadíííí : ))) https://cs.U***et.com/poker-b3/article.do?contentId=3315
- chris_ambri
Re: Re: Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
Hmm tak je to Rebuy a vstupenka je za 10+1, ale asi lepsi nez nic. Blby je, ze je to tak brzy odpoledne.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Buy-in do turnajů pro prvních 10 Battle of Nations
Ja jeste taky nevim zda jej budu stihat - zatim se ale do nej registrovat nejde, nevsiml jsem si ani, ze bych mel nejaky TOKEN. Tak snad vse hladce klapne a nebudou nejake slozitosti, jako u U***et obcas byvaji...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: AC
Jojo, taky mi to napsali, tak snad nas pekne regnou, at si muze clovek hodit ten svuj allinek :-)
-
Re: Re: AC
Safra, ted by to mohl U***et ukoncit a vyplatit pozice - RankX na prvnim miste, acicek na druhem... :-D
-
Re: Re: Re: AC
Takze totalni bezmoc, RankX padl, ja 25 of 29, tohle je silene co tam chodi posledni pulhodinu. Ale APik se vzmohl, snad aspon ten neco lepsiho pobere...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.